Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 4 10
Call-Girls
20825
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ναι. Είμαι έρμαιο των ορμών μου και αυτές τις μέρες, λόγω άνοιξης έχω κυλήσει στο βούρκο της αμαρτίας.
Θα τα βρώ με τον Δημιουργό όταν έρθει η ώρα της κρίσης. Μέχρι τότε έχω σκοπό, με μέτρο, να περάσω καλά.
Οταν είδα την αγγελία χωρίς πολλά πολλά συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να γίνει συνάντηση. Η Νταιάνα είναι μουνάρα. Δεν ειναι κανά πετίτ κοριτσάκι που θέλει φροντίδα και προδέρμ.
Θέλει (όπως όλες και όπως πρέπει άλλωστε) σεβασμό, καθαριότητα, ευγένεια να σπάσει ο παγός και μετα τα πρώτα φιλιά παραδοσιακό, αντρικό, σκληρό γαμήσι.
Απο κοντά δεν θα δεις κάτι που απέχει από τις φώτο. Τεράστια βυζιά, προστυχομούτρα και ένα μουνάκι λαχταριστό για να το τρως με τις ώρες.
Θα αντέξει την πίεση και θα δώσει πόνο.
Μυρωδάτη, επαγγελματίας και χωρίς να χάνει χρόνο θα σου δώσει μια πολύ ωραία ώρα γεμάτη με σκληρό σεξ σε ότι στάση θελήσεις.
Ενδεχομένως να την έπαιρνα και δεύτερη φορά μιας και πέρασα όντως πολύ ωραία.
Αυτά, πάμε για τα επόμενα.
Να περνάτε όμορφα και καλές γιορτές.
Θα τα βρώ με τον Δημιουργό όταν έρθει η ώρα της κρίσης. Μέχρι τότε έχω σκοπό, με μέτρο, να περάσω καλά.
Οταν είδα την αγγελία χωρίς πολλά πολλά συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να γίνει συνάντηση. Η Νταιάνα είναι μουνάρα. Δεν ειναι κανά πετίτ κοριτσάκι που θέλει φροντίδα και προδέρμ.
Θέλει (όπως όλες και όπως πρέπει άλλωστε) σεβασμό, καθαριότητα, ευγένεια να σπάσει ο παγός και μετα τα πρώτα φιλιά παραδοσιακό, αντρικό, σκληρό γαμήσι.
Απο κοντά δεν θα δεις κάτι που απέχει από τις φώτο. Τεράστια βυζιά, προστυχομούτρα και ένα μουνάκι λαχταριστό για να το τρως με τις ώρες.
Θα αντέξει την πίεση και θα δώσει πόνο.
Μυρωδάτη, επαγγελματίας και χωρίς να χάνει χρόνο θα σου δώσει μια πολύ ωραία ώρα γεμάτη με σκληρό σεξ σε ότι στάση θελήσεις.
Ενδεχομένως να την έπαιρνα και δεύτερη φορά μιας και πέρασα όντως πολύ ωραία.
Αυτά, πάμε για τα επόμενα.
Να περνάτε όμορφα και καλές γιορτές.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 15, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα