Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 3 10
Call-Girls 16467
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είχα να πάρω καιρό είναι η αλήθεια από το γραφείο και είπα να κλείσω μια για αλλαγή . Μίλησα με τη νικολ που πάντα είναι η αλήθεια με προσέχε ως το προς ποιες θα επιλέξω και μου πρότεινε τη Rita ginger και τη Nastia για τα γούστα μου . Τη πρώτη την είχα πάρει στο παρελθόν όπως και τη αδελφή της και οφείλω να πω ότι είχα περάσει τέλεια . Οποτε είπα να ρισκάρω σε κάτι νέο . Η κοπέλα ήρθε ακριβώς στη ώρα της άλλωστε με το συγκεκριμένο γραφείο δε είχα ποτέ θέμα καθυστέρησης από οδηγό . Στη αρχή δε τη γνώρισα σε σχέση με τις φωτό ίσως ήταν πιο απλά βαμενη . Αδύνατο σώμα μου άρεσε σα πρώτη εικόνα μαλλί ως τους όμως ίσιο πράσινα μάτια φόραγε ένα δερμάτινο φορεματακι αμάνικο κοντό και μαύρες γόβες . Πρώτη φορά στη χώρα μας από ότι μου είπε και από ότι κατάλαβα δε είναι Ρωσίδα αλλά γεωργιανή . Ηταν μάλιστα η πρώτη φορά στη ζωή μου γενικά που πήγα με γεωργιανή . Από τη αρχή αισθάνθηκε οικεία και λύθηκε η γλώσσα της . Για εμένα το φάουλ της ήταν ότι ζήτησε τα χρήματα μπροστά . Και γενικά και με το γραφείο αυτό και με άλλα εμένα προσωπικά δε μου τα ζήταγε καμία κοπέλα ως το τέλος όσες ώρες αν ήταν . Είπα να μη το κάνω θέμα επειδή είχα και καιρό να κλείσω από αυτό το γραφείο . Θα ήθελα όμως να μη συμβεί ξανά γιατί όταν γίνεται η όποια κοπέλα σε θεωρεί δεδομένο και δε θα σου δώσει το εκατό τις εκατό . Στα του αγώνα είχαμε φιλία με λίγη γλώσσα όχι παθιασμένα αλλά είχαμε . Η πίπα ήταν φιλότιμη όχι βαθια ως λάρυγγα αλλά με τρόπο που στον σήκωνε σε λίγη ώρα . Σεξ πειραματιστήκαμε λίγο με διάφορες στάσεις . Γενικά τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί και με το γραφείο και με τα έξτρα της τα οποία δε έχω συμπεριλάβει στο κόστος έγραψα μόνο του χρόνου . Σίγουρα δε μετάνιωσα που τη είδα δε έφτασε αλλά αστέρια του γραφείου που έχω συναντήσει αλλά θα τη ξανά έβλεπα με χαρά . Άλλωστε ήταν η πρώτη μας συνάντηση και ήταν λογικό να μη είναι λυμένη τελειώς. Η κάθε κοπέλα λειτουργεί διαφορετικά και θέλει άλλο χρόνο να σου τα δείξει όλα όσα κρύβει . Οπότε θα έχω καλύτερη εικόνα τη επόμενη φορά .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 17, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτατος
64
Πόντοι:
11.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, boudog, Leviathan και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Απριλίου, 2025
Ὡς ἕνας ἀπό 'κείνους ποὺ προτιμοῦν νά πληρώνουν πρῶτα, δέ θά συμφωνήσω ὅτι ἡ ὡρα τῆς πληρωμῆς ἐπηρεάζει τὴν ἀπόδοση: ὅ,τι εἶναι νά γίνη, θά γίνη
review reaction 1 xan4625, Yagulas, Bartender 74
18 Απριλίου, 2025
@hornyasfuck όχι δε είμαι από αυτούς που προτιμούν να πληρώνουν πρώτα το ανάποδο ακριβώς Ενοω . Και είναι νόμος τουλάχιστο όσες φορές το έχουν απαιτήσει ότι δε θα αποδώσουν το εκατό τις εκατό . Δε σου λέω ότι θα περάσω άσχημα ή δε θα τηρηθούν τα συμφωνημένα ή ότι δε αξίζουν αλλά ότι με κάποιο τρόπο θα κοιτάξουν να σου προσφέρουν λιγότερα
review reaction 1 hornyasfuck
21 Απριλίου, 2025
Αὐτό ποὺ λές ΕΜΕΝΑ ΔΕ μοῦ ἔχει συμβῆ... ΠΟΤΕ...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3