Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 10 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μια ωραία γυναίκα κάπου στα 30+, χωρίς τη λάμψη των φώτο αλλά καθαρή, ευγενική με κομψό ντύσιμο και σέξυ εσώρουχα. Χάνει βαθμούς στο στήθος (λίγο πεσμένο) και στον κώλο της (θα τον ήθελα πιο πεταχτό). Γενικά πρόσωπο κ σώμα κοντά στο 7,5. Ενήμερη ότι θα σοδομιστεί. Λίγο κουβεντούλα για να σπάσουμε τον πάγο και ξεκίνησε μια ωραία περιποίηση με γλωσσόφιλα, χάδια παντού, ωραία πίπα με έντονο σάλιωμα των αρχιδιών μου και λίγο παρακάτω. Δεν ήθελε και πολύ ο μικρός μου να σηκωθεί για τα καλά, έτοιμος για τον αγώνα όπου τον ευχαριστήθηκα κυρίως στο ιεραποστολικό. Έχυσα μάλλον γρήγορα τη 1η φορά στο στόμα της όπου τα κράτησε αρκετά πριν τα φτύσει αργά αργά στο σώμα της πράγμα που μέτρησε θετικά στη βαθμολογία της. Μπανιάρισμα, ξανά λίγο μπλα μπλα και από μόνη της ξεκίνησε τον 2ο γύρο με μεγαλύτερη ένταση σε πίπα και φιλιά. Γύρισμα στα 4, λίγο γρασάρισμα της προκλητικής πίσω τρύπας της και είσοδος αρχικά σε αργό τέμπο. Επιπλέον βαθμολογικού πόντοι και εδώ αφού μετά από λίγα λεπτά, ανέβασε μόνη της σε γρηγορότερο ρυθμό το ξεκώλιασμα της και τελείωσα μέσα της! Περίσσεψαν αρκετά λεπτά για νέο μπάνιο και μπλα μπλα, ήμουν ευχαριστημένος και δεν είχα δυνάμεις για 3ο γύρο παρότι μου πρότεινε να μου κάνει και νέα πίπα. Τελική βαθμολογία 7,5 σε αξία/κόστος. Την αποχαιρέτησα με το χαμόγελο της ικανοποίησης. Καλή Ανάσταση σε όλους!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 17, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή