Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 40 10
Call-Girls 216190
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επικοινωνία με το γραφείο και μάλλον ήμουν απο τους τυχερούς που η κοπέλα ηταν διαθέσιμη .Έφτασε στην ώρα της με πολύ καλή διάθεση παρα το περασμένο της ώρας. Όμορφη κοπέλα για τα δικά μου γούστα, ηλικία γύρω στα 23 με ολόλευκο απαλό δέρμα χωρίς τατουάζ .Στήθος τεσσάρι με μικρή πτώση λόγου βάρους και σώμα χωρίς περιττά κιλά αλλά με μια μικρή χαλαρότητα.Στα του αγώνα τωρα η κοπέλα το ζει και το απολαμβάνει εγώ έτσι το εχω εκλάβει ή ειναι εξαιρετική ηθοποιός, ότι και να συμβαίνει ειναι πραγματικά απόλαυση. Η τιμή για όλο το πακέτο και σε σύγκριση με τιμές άλλων κοριτσιών γραφείου νομίζω πολύ καλή. Με λίγα λόγια ότι βλέπεις παίρνεις και στις υπηρεσίες της άψογη. Τα υπόλοιπα θεμα χημείας (δεν κάνουμε όλοι με ολες) .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 30, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
grigoris_
Ανώτατος
10
Πόντοι:
11.045
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, THV, Annapurna και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Απριλίου, 2025
Απορώ πως αυτή η γκόμενα με τόσες καλές κριτικές για εμφάνιση και υπηρεσίες είναι στα 160€ και κάποιες άλλες πολύ πιο μέτριες (πχ η βραζιλιάνα Julia) ή και μπάζα (πχ η δικιά μας Julia όπως είναι τώρα) έχουν ψηλότερες ταρίφες! Η μόνη που φαίνεται να τα δικαιολογεί είναι η Sara2 αν οι φωτο είναι αληθινές. Αναφέρομαι πάντα για το ίδιο γραφείο. :think:
review reaction 1 BisexualWannabe, hornyasfuck, Bartender 74
17 Απριλίου, 2025
καλά να πάθω ...όσο ήταν εδώ μαλακιζομουν δεξιά και αριστερά. τώρα που θυμήθηκα να πάω να κλείσω πήρα τις μπάλες μου
review reaction 3 review reaction 1 BisexualWannabe, hornyasfuck, grigoris_
17 Απριλίου, 2025
rakips1, η τιμη βγαινει και σε συννενοηση με την κοπελα ,δεν την βγαζει το γραφειο μονο του.το οτι καποιες εχουν μεγαλη ιδεα για τον ευατο τους και ζητανε οτι να ναι, ειναι δεδομενο.η νταρια ηταν πρωτοεμφανιζομενη ,μαλλον δεν ηξερε ,οτι της ειπαν εβαλε...αν βαλει νεες φωτο με προσωπο θα χτυπησει παραπανω σιγουρα...
review reaction 1 BisexualWannabe, hornyasfuck, Senteron και 3 άλλα μέλη
17 Απριλίου, 2025
@callahan - δίκιο έχεις! Μάλλον ας συνεχίσει με το πρόσωπο της καλυμμένο, μπας και γλιτώσουμε την αύξηση! Χαμόγελο με γλώσσα
@naruto - μια από τα ίδια, χαμπάρι δεν πήρα, ήμουν σε ετήσια χειμερία νάρκη... Χεχε!
review reaction 1 review reaction 3 grigoris_, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4