Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 7 10
Call-Girls
44518
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έλλειψη διαθέσιμων πολλών και καλών επιλογών αυτή την περίοδο από όλα τα γραφεία και έτσι για τα γούστα μου, η Σόνια ήταν μια βολική λύση. Ότι βλέπετε στις φωτο και στο story της είναι κοντά στην πραγματικότητα. Χάνει πόντους λόγω ύψους και πλαστικών βυζιών, κερδίζει όμως στην συμμετοχή και στη μεγάλη κλειτορίδα! Από αγγλικά, ευτυχώς για λατίνι γνωρίζει αρκετά. Δεν έβγαλα αγριάδες μαζί της και ευχαριστήθηκα πήδημα σε όλες τις γνωστές κλασσικές στάσεις. Ακόμα περισσότερο μου άρεσε να με πιπώνει αυτή η γλύκα. Η γλώσσα της δουλεύει σε υψηλές στροφές με αποτέλεσμα και στους 2 γύρους να τελειώσω στο στόμα της. Καλό Πάσχα!
Για το γραφείο: Φέρτε και μερικές λευκωπές βραζιλιάνες και περισσότερες σλάβες για ποικιλία. Επίσης βελτιώστε το delivery σας, πάτε για πρωταθλητές στην καθυστέρηση των ραντεβού.
Για το γραφείο: Φέρτε και μερικές λευκωπές βραζιλιάνες και περισσότερες σλάβες για ποικιλία. Επίσης βελτιώστε το delivery σας, πάτε για πρωταθλητές στην καθυστέρηση των ραντεβού.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 14, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Διαγραμμένο μέλος 203378
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Απριλίου, 2025
4/4 ραντεβου με το γραφείο όλα με κάποια καθυστέρηση. Απο 10 εώς και 30 λεπτά.
Elampra
15 Απριλίου, 2025
@elampra: σε μένα επίσης 35 λεπτά!!! Σε ένα γνωστό μου που είχε κλείσει πριν εβδομάδες την Ronnie - αν θυμάμαι καλά το όνομα της - 1 ώρα και ακόμα την περιμένει...
Ή έχουν μόνο ένα ντελιβερά ή οι τηλεφωνήτριες (συνήθως αυτές είναι πρώην πουτάνες) δεν ξέρουν τη δουλειά τους ή και τα δυο που είναι και το πιο πιθανό.
Ή έχουν μόνο ένα ντελιβερά ή οι τηλεφωνήτριες (συνήθως αυτές είναι πρώην πουτάνες) δεν ξέρουν τη δουλειά τους ή και τα δυο που είναι και το πιο πιθανό.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 231645
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2