Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 5 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το λοιπον μαγκες μου, συναντηση με Αναστασια προ λιγων ημερων. Προκειται για ενα πιπινακι (για 25-26 την εκοψα), κοντουλα (γυρω στο 1,60-1,65), ομορφο προσωπο, μελαχροινη, με ωραιο σωμα χωρις περιττα. Στηθος 2αρακι+ , στητο με ρωγουλες που καβλωνουν ομορφα, κωλαρακι στητο στην θεση του, μουνακι ξυρισμενο ομορφο-στενο -με ωραια μουνοχειλα που σε προκαλουν να ασχοληθεις με τις ωρες μαζι τους και τελος προσεγμενα ακρα κ απαλο δερμα (με ενα ταττου στα δεξια πλευρα).
Στις φωτογραφιες του γραφειου φαινεται πολυ μεγαλυτερη κ πολυ πιο γκλαμουρους αλλα απο κοντα ειναι ενα ομορφο πιπινακι, ευχαριστο στην επαφη και με χαμογελο.
Στα της αποδοσης της τωρα, αν ασχοληθεις λιγο μαζι της, αν την φροντισεις με ενα καλο γλειφομουνι φτιαχνεται ομορφα και σου βγαζει τρελη καβλα που σε φτιαχνει κ εσενα. Ασχοληθηκα αρκετα μαζι της, εγινε μουσκεμα κ μεσα στην καβλα οπως ηταν ανταπεδωσε με μια πιπα αρκετα καλη κ δυνατη (με προφυλακτικο ομως παρολο που το γραφειο την αναφερει "χωρις"). Ετσι οπως ημασταν με καβαλησε με ζορι στην αρχη (στενουλα γαρ) και μολις συνηθισε λιγο αρχισε να καρφωνεται με ρυθμο κ αρκετα δυνατα δειχνοντας οτι γουσταρει τρελα!!! Η συνεχεια δοθηκε με ιεραποστολικο με την μικρη να τριβει δυνατα κλειτοριδα κ εγω να μπαινω οσο πιο βαθεια μπορουσα, φτανοντας σε ενα ωραιο τελειωμα! Για την συνεχεια κινηθηκαμε σε παρομοιους ρυθμους και γενικα μου αφησε την εντυπωση οτι γουσταρει, αφηνεται και δινεται για ενα καλο γαμησι!
Μοναδικο μειον οτι εκανε πιπα με προφυλακτικο ενω αναφερεται ως "χωρις" αλλα πανω στην καβλα της στιγμης για να μν χαλασω την φαση την αφησα να συνεχισει κ δν εκανα διαπραγματευση ή μανουρα. Επισης για λογους υγιεινης δεν δεχεται δαχτυλιασμα αλλα μολις εβαλα ενα προφυλακτικο στα δακτυλα μου, μια χαρα το δεχτηκε κ το γουσταρε.
Αυτα απο εμενα μαγκες, η μικρη εβγαλε τρελη καβλα, με εφτιαξε αγριως κ περασα ζορικα μαζι της!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 11, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
240€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Odin_
Ανώτατος
42
Πόντοι:
11.146
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Mpoumpis@1324, boudog, mallias20 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Απριλίου, 2025
Κακώς της επέτρεψες να επιβάλλει το λάστιχο.
Και εγώ χαλάστηκα που δεν με άφησε να την χύσω στα δόντια αλλά αν μου έλεγε για λάστιχο στην πίπα είχα φύγει σε χρόνο dt, παρόλο που πέρασα τόσο καλά μαζί της.
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1