Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 4 10
Call-Girls 23018
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επιλογή της Ελίζας έγινε επειδή κάποια μου θύμιζε, κορίτσι της διπλανής πόρτας τύπου και την είχα απωθημένο. Anyway.. Παρασκευή απόγευμα λοιπόν είπα να κάνω το ραντεβουδάκι μου για να χαλαρώσω. Τηλέφωνο στα κορίτσια του angels και όλα κανονίστηκαν στο άψε σβήσε.
Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της, ντυμένη όπως πρέπει, διακριτικά σέξι και περιποιημένη. Θερμό καλωσόρισμα από μεριάς μου όπως πάντα, με κρασάκι moschato και τα λεφτά μπροστά. Αφού χαιρετηθήκαμε, αράξαμε λίγο να γνωριστούμε καλύτερα και να πούμε δυο κουβέντες με το κρασάκι. Μιλάει μέτρια Αγγλικά αλλά συνεννοηθήκαμε μια χαρά. Είναι πολύ γλυκιά στο πρόσωπο, το σώμα δεν είναι το αδύνατο που βλέπετε στις επαγγελματικές φωτό, έχουμε μια μικρή διαφορά εδώ, αλλά εάν προσέξετε μερικές φωτό που έχει τραβήξει μόνη της, αυτές είναι οι ποιο αντιπροσωπευτικές της. Το κορμάκι της λοιπόν είναι με πιασίματα, μικρό βυζάκι, ωραίο τσουποτό κωλαράκι και ωραία επιδερμίδα. Γενικά δεν την λες γυμνασμένη, αλλά είναι αυτό που θες για σεξ και να ευχαριστηθείς πιασίματα χουφτώματα, εκτός από το βυζί βέβαια που είναι μικρό.
Γενικά μου φάνηκε ότι είναι για ποιο GFE φάση, καθώς το πήγαινε κάπως ποιο αργά, με φιλιά βαθιά με γλώσσα και χάδια. Είναι πολύ δοτική και ενδιαφέρεται να σε ικανοποιήσει. Στην πίπα ήταν πολύ καλή, υγρή και βαθιά με περιποίηση και στις μπάλες και αναστεναγμούς και βογκητά καυλωτικά.
Στην συνέχεια, την έβαλα να με καβαλήσει για να πιάσει αυτή τους ρυθμούς της, όπου και τα πήγε περίφημα με σπάσιματά της λεκάνης και εναλλαγές στον ρυθμό. Αργότερα την έβαλα από κάτω για να πάρω εγώ τα ινία και να την βλέπω, οπου και τελείωσα για πρώτη φορά.
Διάλειμμά για ανάσες, και πολύ σύντομα ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο. Ξανά πίπα για αρκετή ώρα, το κατέχει με την πίπα, είναι πολύ καλή. Στην συνέχεια αλλάξαμε 2-3 στάσεις καρέκλα καναπέ, και τελευταία στα τέσσερα για να έρθει το τέλος.
Γενικά, ήταν μια ωραία συνάντηση, σε χαλαρούς ρυθμούς. Δεν μου βγήκε να πάω σε δυνατό σεξ και να την ξεσκίσω, μόνο στα τέσσερα στο τέλος έδωσα πόνο αρκετό και αρκετή ώρα. Η κοπέλα δεν είναι μουνάρα, ούτε έχει τούμπανο κορμάκι, είναι ερωτική, νοιάστηκε να με ευχαριστήσει και γενικά με κέρδισε με την διάθεση της και την συμπεριφορά της. Την προτείνω λοιπόν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν