Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 8 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Την έκανα και εγώ την χαζομάρα και διάλεξα την Diana. Λάθος ή επιλογή μου. Ενώ είχα διαβάσει τις κριτικές, που ήταν κάποιες κακές και κάποιες καλές η διαίσθηση μου, μου έλεγε όχι, αλλά η χαζομάρα μου για τα βυζια της κοπέλας (άλλωστε το λέω σε κάθε κριτική μου, ότι είμαι μέγας βυζολαγνος) με έκανε να πάρω τηλέφωνο για ένα ραντεβού με την κοπέλα.
Εύκολα, όπως πάντα κλείστηκε το ραντεβού και πάω στο πορνοχοτελ, κάνω το ντουζάκι νου και περιμένω την Diana.
Έρχεται η κοπέλα, κουρασμένη μου φάνηκε και έτσι αποδείχτηκε στον αγώνα. Ήταν καλά ντυμένη με ρούχα που τόνιζαν τις βυζάρες της. Όταν γδύθηκε φάνηκαν τα περιττά κιλά της, δεν ήταν παρά πολλά, αλλά δεν την λες τσουπωτη, αλλά χοντρουλα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιαισθητικό. Το πρόσωπο της είναι ψιλοσπασμένο, άλλωστε η Diana, πρέπει να διανύει τα πρώτα χρόνια της τέταρτης δεκαετίας.
Στον αγώνα σε αφήνει να ασχοληθείς με τις βυζάρες της, άλλωστε ξέρει ότι είναι το πιο δυνατό της σημείο, κάνει μια μέτρια πιπα, ξέρει να στήνεται, άλλωστε έχει γράψει μπόλικα χιλιόμετρα στο χώρο, αλλά όλα τα κάνει μηχανικά και δυστυχώς αυτό φαίνεται. Επίσης μου είπε ότι τρέχει και δεν φτάνει, έχει πολλά ραντεβού την μέρα και δεν ξεκουράζεται σχεδόν καθόλου.
Τα γραφεία θα πρέπει να βάλουν κάποιο πλαφόν στα ραντεβού για να έρχονται τα κορίτσια πιο ορεξατα και πιο ξεκούραστα στα ραντεβού.
Με την Diana έγιναν 4 στάσεις η πρώτη ήταν cow girl, η δεύτερη στα 4 και εκεί ήρθε το τέλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν άλλες δύο στάσεις, η πρώτη στα πλάγια και η δεύτερη σε ιεροποστολικη. Και τις δύο φορές τελείωσα στο σώμα της. Την πρώτη φορά στην πλάτη της και την δεύτερη στην κοιλιά της.
Αυτά και εις αλλά με υγεία!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Γλομπεο-Μύστης
133
Πόντοι:
29.667
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, hornyasfuck, HoneyVoskos και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Απριλίου, 2025
Είναι ένα θέμα το πόσα ραντεβού μπορούν να ''χωρέσουν'' στο πρόγραμμα ενός καλού call girl το οποίο έχει και ένα υψηλό κασέ: συνήθως το κασέ είναι αντιστρόφως ανάλογο (ή θα έπρεπε να είναι) του αριθμού των ραντεβού που κλείνονται σε μία ημέρα.
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 1 ακόμα μέλος
13 Απριλίου, 2025
Ε φυσικό είναι το στήθος γράφει στο προφίλ της. Αλλά στις φωτό δεν μου φαίνεται και τόσο φυσικό.
review reaction 3 review reaction 1 LION-974, Johnny Red2, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
13 Απριλίου, 2025
Φίλε μου πότε την συνάντησες;
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
13 Απριλίου, 2025
@Troublemaker κάπου μέσα στον Μάρτη έγινε η συνάντηση!!!
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
13 Απριλίου, 2025
Σίγουρα ο καθένας μας θέλει ν του έρχεται η εκάστοτε κοπέλα με όρεξη κ να αποδίδει τα μέγιστα συμφωνώ.Δυστυχως όμως στη τελική είναι μπιζνα,οι περισσότερες έρχονται για κάποιο καιρό μ ένα συμφωνηθέν ωράριο , προφανώς το γραφείο θέλει ν βγάλει όσα περισσότερα μπορεί αφού υπάρχουν κ αρκετά έξοδα μανατζερικα,αεροπορικά,ξενοδοχεία ,οδηγούς,τηλέφωνα,τα γύρω γύρω γνωστά λαδώματα στην άνωθεν.Επισης κ από τη μεριά της κοπέλας όσο αντέχει κ αυτή θα δουλεύει έτσι κ αλλιώς το χρήμα γουστάρουν,δε νομίζω ν σκεφτεί εύκολα οκ θα αφήσω δυο ραντεβού ν ξεκουραστώ
review reaction 1 Johnny Red2, LION-974, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5