Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 6 10
Call-Girls 16395
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
κατα αρχην η κοπελα οπως ειχα αναφερει και στο θρεντ του γραφειου ,ειναι η suzanna2 του glamour,την ειχα σταμπαρει απο τοτε και ειχα μελετησει ολες τις διφορουμενες κριτικες της ,παρολο που απο το τοτε προφιλ εχουν κατεβει οι φωτο.
πετιτ κοπελιτσα με ωραιο κορμακι,προσωπο μετριο προς καλο,υπερβολικα τα πειραγμενα χειλη της-φαινονται και στις φωτο-μπηκε μεσα χαμογελαστη,επικοινωνια 0 .
ξεκιναει να μου χαιδευει την πουτσα ,φιλια 0 ,πιπα ισα που το ακουμπουσε,οταν της ειπα να τον παρει στο στομα μου πε κατι σαν να εχει θεμα με τα χειλια της.με τα πολλα αφου καυλωσα καπως,ειχα προετοιμαστει οτι δεν θα ηταν κατι συγκινητικο,περασε καποτα και εκανε μια κανονικη πιπα και πετυχαμε το επιθυμητο αποτελεσμα.την εβαλα cow γιατι με ψιλοχαλασε η αρχη ,οπου το παλεψε παρα πολυ ,ομως με παρα πολυ τζελ,οχι δεν ελεγε σε καμμια σταση,δαχτυλα μονο επιφανειακα στο μουνι,ουτε λογος για μεσα ,και τελειωσα μετα απο 35-40 λεπτα και με πολλες εναλλαγες γαμησιου μαλακιας και πιπας παντα με καποτα,σκεφτομενος αλλες καλυτερες εμπειριες του παρελθοντος.εκει της εδωσα ελευθερας να αποχωρησει μιας και δεν μιλαει αγγλικα γρι και δεν υπηρχε λογος να την κρατησω γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να μου ξανασηκωθει

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
callahan
Μέγας
25
Πόντοι:
4.827
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, HoneyVoskos, hornyasfuck και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Απριλίου, 2025
Διαβάζοντας τις κριτικές όλων σας από χθές, καταλαβαίνω πως κατά πάσα πιθανότητα αυτό που συμβαίνει είναι πως διαλέγει πελάτες. Δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι τα κριτήρια επιλογής (face control ή κάτι άλλο) γιατί δεν έχω ιδία εμπειρία, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι δίνει γλωσσόφιλα και αφήνει παραπάνω πράγματα σε εκείνους που γουστάρει. Όσοι είχατε κακή εμπειρία μαζί της, ίσως να μην σας έκλεινε καν ραντεβού αν ήταν ανεξάρτητη.
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
13 Απριλίου, 2025
Και σαν καλαχαν εκτελεσες την αλητεια
review reaction 1 hornyasfuck
13 Απριλίου, 2025
Επισης αμα δει καποιος 2 πρωτα προφιλ ο ενας κρυβει τις κριτικες του κ ο δευτερο βαζει θετικα στα πανα ΑΡΑ ΚΡΑΧΤΕΣ
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
22 Απριλίου, 2025
Κρίμα είναι μουναρος
review reaction 3 papaphilips
22 Απριλίου, 2025
σιγα το μουναρο τυπε μου..αν ηταν ετσι οι μουναροι...αλοιμονο μας
review reaction 1 review reaction 3 papaphilips, gnnakos, Bartender 74
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5