Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 7 10
Call-Girls
32084
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έδειξε κάπως έκπληκτη όταν της άνοιξα την πόρτα. Ψιθύρισε ένα "Ωοο" δείχνοντας αιφνιδιασμό και πέρασε στο δωμάτιο.
Είχα μόνο μια μικρή πετσέτα δεμένη στη μέση μου. Πάλι καλά να λες που φοράω και κατι. Σκέφτηκα.
Με κοίταξε φευγαλέα στα μάτια έκανε μια στροφή, περπάτησε λίγο μέσα στο δωμάτιο, προσπαθώντας μάλλον να εξοικειωθεί με τον χώρο και ζήτησε να πάει στο μπάνιο.
Δεν είχα κάνει καμία κίνηση έως τότε. Ήμουν σε απόσταση.
Μουτράκι πιπινας.
Οι φωτογραφίες της είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.
Βγήκε από το μπάνιο φορώντας ένα κάτι σαν δικτυωτο ολόσωμο που δεν μου πολύ άρεσε και της το αφαιρεσα σχεδόν αμέσως.
Κορμάκι μοντελοπιπινας.
Μερικά σπυράκια στην πλάτη και στο στέρνο χαλάνε την εικόνα.
Amateur και ντροπαλή. Στην αρχή φιλιά χωρίς γλώσσα που στην συνέχεια έγιναν βαθειά γλωσσοφιλα.
Πίπα άτεκνη με διάθεση όμως να ακούσει.
Την πήρα σε μια στάση, missionary, με εναλλαγές στο ρυθμό και γλωσσοφιλα. Με είχε αγκαλιάσει και τυλίξει τα πόδια της γύρω μου. Μου άρεσε αυτό και αποφάσισα να το κρατήσω όσο περισσότερο γίνεται.
Όταν τελείωσα είχαν μείνει ακόμα 15 λεπτά, την ευχαρίστησα και την άφησα να ετοιμαστεί και να φύγει. Δεν ήθελα κάτι άλλο.
Γλυκιά, ευγενική, με διάθεση να με ικανοποιήσει και να είναι sexy.
Ενιωσα ομως πως είναι αρκετα ντροπαλή και χαμηλών τόνων για να με εξιταρει. Είναι μπέμπα
Thank you Rita!
Είχα μόνο μια μικρή πετσέτα δεμένη στη μέση μου. Πάλι καλά να λες που φοράω και κατι. Σκέφτηκα.
Με κοίταξε φευγαλέα στα μάτια έκανε μια στροφή, περπάτησε λίγο μέσα στο δωμάτιο, προσπαθώντας μάλλον να εξοικειωθεί με τον χώρο και ζήτησε να πάει στο μπάνιο.
Δεν είχα κάνει καμία κίνηση έως τότε. Ήμουν σε απόσταση.
Μουτράκι πιπινας.
Οι φωτογραφίες της είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.
Βγήκε από το μπάνιο φορώντας ένα κάτι σαν δικτυωτο ολόσωμο που δεν μου πολύ άρεσε και της το αφαιρεσα σχεδόν αμέσως.
Κορμάκι μοντελοπιπινας.
Μερικά σπυράκια στην πλάτη και στο στέρνο χαλάνε την εικόνα.
Amateur και ντροπαλή. Στην αρχή φιλιά χωρίς γλώσσα που στην συνέχεια έγιναν βαθειά γλωσσοφιλα.
Πίπα άτεκνη με διάθεση όμως να ακούσει.
Την πήρα σε μια στάση, missionary, με εναλλαγές στο ρυθμό και γλωσσοφιλα. Με είχε αγκαλιάσει και τυλίξει τα πόδια της γύρω μου. Μου άρεσε αυτό και αποφάσισα να το κρατήσω όσο περισσότερο γίνεται.
Όταν τελείωσα είχαν μείνει ακόμα 15 λεπτά, την ευχαρίστησα και την άφησα να ετοιμαστεί και να φύγει. Δεν ήθελα κάτι άλλο.
Γλυκιά, ευγενική, με διάθεση να με ικανοποιήσει και να είναι sexy.
Ενιωσα ομως πως είναι αρκετα ντροπαλή και χαμηλών τόνων για να με εξιταρει. Είναι μπέμπα
Thank you Rita!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 11, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου