Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 93 10
Call-Girls
386462
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η ημερομηνιά αρχικά είναι ενδεικτική.
Πριν συναντήσω την Άννα μίλαγα με κολλητό και του λέω σύντομα θα συναντήσω αυτή την κοπέλα.
Άντε ρε επιτέλους αποφάσισες με ποιά απο της ανεξάρτητες θα πάς?
Έ ναι, είπα να κάνω την αρχή με την Άννα. (Μετά απο αρκετό καιρό που έχω να συνευρευώ με ανεξάρτητη)
Και γιατί με την Άννα?
Κοίτα, μια χαρά κριτικές έχει, καλή και έξυπνη κοπέλα είναι, ωραίες φωτό και έχει και πολύ καλές υπηρεσίες.
Καιιιι, προσφέρει κάτι που μπορώ να πω ότι έχω επιθυμείσει αρκετά.
Καλά να περάσεις λοιπόν.
Φτάνει λοιπόν η στιγμή της συνάντησης και αντικρίζω μια ευδιάθετη και χαμογελαστή κοπέλα, με συμπαθητικό πρόσωπο.
Κάνει το ντουζάκι της και επιστρέφει με ένα ωράιο σετάκι εσώρουχων.
Κάπου εδώ να πώ οτι υπήρχε μια μικρή αμηχανία και από της δύο πλευρές.
Ως γνωστόν δεν ταιρίαζουμε όλοι με όλους. Μην παρεξηγηθώ, μια χαρά κοπέλα είναι απλά σε μένα δεν μου έβγαλε κάτι να με διεγείρει, και μαζί με αυτό υπάρχουν στιγμές όπου κάποιες μικρές λεπτομέρειες μπορεί να χαλάσουν την σεξουαλική μου διάθεση.
Μέχρι στιγμής η λίμπιτο μου ήταν ανεβασμένη γιατί όταν θα φτάσει η ώρα να τελειώσω θα απολάυσω κάτι που είχα αρκετό καιρό να βιώσω.
Σπάει λίγο ο πάγος, φεύγει η αμηχανία, χαδάκια, φιλάκια, στοματικό και λήξη του πρώτου γύρου με την χαρακτηριστική κίνηση της Άννας.
Ντουζάκι, λίγο σόσιαλ και πάμε δειλά δειλά για τον δεύτερο γύρο.
Έλα μου όμως που υπήρχε μια μικρή ασυνεννοησία μεταξύ άνω και κάτω κεφαλής.
Το πάνω κεφάλι πήρε ότι ήθελε να πάρει και δεν άφηνε το κάτω να κάνει την δουλειά του, του λέει απο εδώ και πέρα βγάλτα πέρα μόνος σου.
Μετά απο αυτές της μικρές δυσκολίες και μετα απο αρκετό γλύψιμο επιτέλους στάθηκε στο ύψος του.
Εδώ να πώ πως το στοματικό της Άννας σαν να έχει μόνο ένα τεμπο, μια ταχύτητα, δεν έχει πολυ παιχνίδι, δεν έχει αισθησιασμό. Είναι σαν να ξεκινάει και να τελειώνει με τέρμα τα γκάζια με μικρά πιτ στοπ.
Στα του σεξ, καλή αίσθηση χωρίς χρήση τζελ.
Πριν συναντήσω την Άννα μίλαγα με κολλητό και του λέω σύντομα θα συναντήσω αυτή την κοπέλα.
Άντε ρε επιτέλους αποφάσισες με ποιά απο της ανεξάρτητες θα πάς?
Έ ναι, είπα να κάνω την αρχή με την Άννα. (Μετά απο αρκετό καιρό που έχω να συνευρευώ με ανεξάρτητη)
Και γιατί με την Άννα?
Κοίτα, μια χαρά κριτικές έχει, καλή και έξυπνη κοπέλα είναι, ωραίες φωτό και έχει και πολύ καλές υπηρεσίες.
Καιιιι, προσφέρει κάτι που μπορώ να πω ότι έχω επιθυμείσει αρκετά.
Καλά να περάσεις λοιπόν.
Φτάνει λοιπόν η στιγμή της συνάντησης και αντικρίζω μια ευδιάθετη και χαμογελαστή κοπέλα, με συμπαθητικό πρόσωπο.
Κάνει το ντουζάκι της και επιστρέφει με ένα ωράιο σετάκι εσώρουχων.
Κάπου εδώ να πώ οτι υπήρχε μια μικρή αμηχανία και από της δύο πλευρές.
Ως γνωστόν δεν ταιρίαζουμε όλοι με όλους. Μην παρεξηγηθώ, μια χαρά κοπέλα είναι απλά σε μένα δεν μου έβγαλε κάτι να με διεγείρει, και μαζί με αυτό υπάρχουν στιγμές όπου κάποιες μικρές λεπτομέρειες μπορεί να χαλάσουν την σεξουαλική μου διάθεση.
Μέχρι στιγμής η λίμπιτο μου ήταν ανεβασμένη γιατί όταν θα φτάσει η ώρα να τελειώσω θα απολάυσω κάτι που είχα αρκετό καιρό να βιώσω.
Σπάει λίγο ο πάγος, φεύγει η αμηχανία, χαδάκια, φιλάκια, στοματικό και λήξη του πρώτου γύρου με την χαρακτηριστική κίνηση της Άννας.
Ντουζάκι, λίγο σόσιαλ και πάμε δειλά δειλά για τον δεύτερο γύρο.
Έλα μου όμως που υπήρχε μια μικρή ασυνεννοησία μεταξύ άνω και κάτω κεφαλής.
Το πάνω κεφάλι πήρε ότι ήθελε να πάρει και δεν άφηνε το κάτω να κάνει την δουλειά του, του λέει απο εδώ και πέρα βγάλτα πέρα μόνος σου.
Μετά απο αυτές της μικρές δυσκολίες και μετα απο αρκετό γλύψιμο επιτέλους στάθηκε στο ύψος του.
Εδώ να πώ πως το στοματικό της Άννας σαν να έχει μόνο ένα τεμπο, μια ταχύτητα, δεν έχει πολυ παιχνίδι, δεν έχει αισθησιασμό. Είναι σαν να ξεκινάει και να τελειώνει με τέρμα τα γκάζια με μικρά πιτ στοπ.
Στα του σεξ, καλή αίσθηση χωρίς χρήση τζελ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 09, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Απριλίου, 2025
Ωωωω λυπάμαι που δεν ήταν η εμπειρία σου αυτό που θα ήθελες αγάπη! Όπως το λες δυστυχώς όσο καλή διάθεση και να υπάρχει δεν κολλάνε όλοι με όλους! Δεν πειράζει συμβαίνουν Κ αυτα

Anna24
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1