Λεπτομέρειες αξιολόγησης
3.8 2 10
Call-Girls
7978
Γενική βαθμολογία
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
2.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Σύντομα γιατί έχω και δουλειές με στόχο να σώσω κάνενα παίχτη.
Φωτογραφίες πολύ επεξεργασμένες. Πρόσωπο έτσι και έτσι αλλά σώμα τραγωδία - βυζί πεσμένο και απο κοιλιά σαν να ηταν 120 κιλα και να έχει μείνει 55 (σαν κατι γριες που βλέπεις στην παραλία - τουλάχιστον αποκρουστικό). Ηλικία φυσικά +5 απο αυτή που δηλώνεται και με παιδί.
Συμπεριφορά τώρα : αποφεύγει τα φιλιά με τρόπο , δεν σε κοιτάει . Μονό αποδεκτό η πίπα της η οποία ήταν οκ.
Πρώτο γύρο την άφησα στην πίπα και τα έδωσα στο στήθος.
Λίγο τσατ στο ενδιάμεσο - οκ ευχάριστη κοπέλα (λεει την παίρνουν long dates - καλα ρε μύστες τυφλοί είστε???)
Δευτερο γύρο δεν πίστευα οτι είχα αλλά την έβαλα πάλι για πίπα , μου τον σήκωσε και μετά την έστησα στα 4. Κάρφωσα δυνατά ίσως και επειδή θύμωσα για το πεταμένο 180αρι και είχαμε τελείωμα στο σκούφο.
Δεν ξέρει κατά πόσο έχει νοήμα η κριτική καθώς φεύγει - επειδή όμως θα ξαναερθεί να μαζέψει λεφτά για καλοκαίρι οπότε φυλαχτείτε.
Και προς θεού sharing is caring - αν κάποιος έχει μια αναποδιά καλό είναι να τη μοιράζεται για να γλιτώνουν οι υπόλοιποι.
Φωτογραφίες πολύ επεξεργασμένες. Πρόσωπο έτσι και έτσι αλλά σώμα τραγωδία - βυζί πεσμένο και απο κοιλιά σαν να ηταν 120 κιλα και να έχει μείνει 55 (σαν κατι γριες που βλέπεις στην παραλία - τουλάχιστον αποκρουστικό). Ηλικία φυσικά +5 απο αυτή που δηλώνεται και με παιδί.
Συμπεριφορά τώρα : αποφεύγει τα φιλιά με τρόπο , δεν σε κοιτάει . Μονό αποδεκτό η πίπα της η οποία ήταν οκ.
Πρώτο γύρο την άφησα στην πίπα και τα έδωσα στο στήθος.
Λίγο τσατ στο ενδιάμεσο - οκ ευχάριστη κοπέλα (λεει την παίρνουν long dates - καλα ρε μύστες τυφλοί είστε???)
Δευτερο γύρο δεν πίστευα οτι είχα αλλά την έβαλα πάλι για πίπα , μου τον σήκωσε και μετά την έστησα στα 4. Κάρφωσα δυνατά ίσως και επειδή θύμωσα για το πεταμένο 180αρι και είχαμε τελείωμα στο σκούφο.
Δεν ξέρει κατά πόσο έχει νοήμα η κριτική καθώς φεύγει - επειδή όμως θα ξαναερθεί να μαζέψει λεφτά για καλοκαίρι οπότε φυλαχτείτε.
Και προς θεού sharing is caring - αν κάποιος έχει μια αναποδιά καλό είναι να τη μοιράζεται για να γλιτώνουν οι υπόλοιποι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 02, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7

και εγώ δεν πέρασα καλά μαζί της
Γιατί δε συγχωνεύτηκε η καρτέλα της με αυτή που είχε στους αγγέλους;
Πραγματικός Scarface
Αυτο ειναι το προφιλ της απ το αλλο γραφειο που χε εμφανιστει , δε θυμαμαι αν ειχε περασει και απ τους αγγελους παντως απο gde ειχε περασει σιγουρα