Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 34 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η συνάντηση εγινε σε ξενοδοχείο στο κέντρο πολύ ησυχο και κρυμμένο καλά! πάρκινγκ δωρεάν.
Φτάνω στην Reception περίπου 20 λεπτά νωρίτερα για να είμαι άνετος και αφού πληρώνω πάω να φύγω να πάω στο δωμάτιο. Αρχίζει να φωνάζει η κοπέλα στην reception
- Συγνώμη κύριε, το τηλεκοντρόλ σας.
- Εεε?
- Για την τηλόραση
Ααα ευχαριστώ (Πήγα να πώ άσε μας κοπέλα μου, εαν ήθελα να δω την Πετρούλα καθόμουνα και σπίτι μου, άλλα ήρθα να κάνω εδώ) ΤΕΣΠΑ,

Η κοπέλα ήρθε με 15 λεπτά καθυστέρηση λόγω πορείας και πολύς κίνησης. Με το που ήρθε πήγε κατευθείαν για ντουσάκι και στη συνέχεια και εγώ.

Με το που μπήκε είχε μια ωράια αύρα MILF. Είναι ψηλή όπως έχουν πει και οι προηγούμενοι, με όμορφα πράσινα μάτια και ποδάρες αν και μικρό στήθος.
Ελληνικά γιοκ αλλά στο αγγλικό μια χαρα τα πηγαμε!

αφου λοιπον βγαίνω και εγώ απο το μπανιο, με ρωτάει (sic) εάν καπνίζω ώστε να καπνίσει και αυτή. της λέω ΟΚ οπότε κάνουμε 1 τσιγαρακι στο κρεβάτι χαζεύοντας ργώ τη σωματαρα της.
Με το που το σβήνει όμως μου ορμάει και με επνιξε στα φιλιά. τρελο βαθύ υγρό φιλί και ο Μητσος Ξυπνάει από την υγρασία και ψάχνει να δει τι γίνεται. το καταλαβαίνει και τον αρπάζει για να μην ειναι παραπονεμενος.

το τι εγινε μετα ...κολαση...

1 θα πω. Επειδη μου αρεσει να κανω τις παρτενερ μου να τελειώνουν, της το είπα. Ε αυτο ήταν. 2 φορές τελείωσε καθώς τις είχα βάλει δάχτυλα και η γκόμενα είναι όντως τρελή Squirter!!!!!
το κάναμε το κρεβάτι χάλια.

μετά απο αυτό υπήρξε και 2ος γύρος για αυτή ώσπου μου είπε ότι θέλει να μα δει και εμενα να τελειώσω. έτσι και έγινε μετα απο πιπα για ΟΣΚΑΡ. τα κράτησε και πήγε στο μπανιο για γαργαρες.
1 τσιγαράκι ακομα και άντε παλι γλωσσόφιλα και 2ος γύρος για μενα με ενναλαγη 4 στασεων.
ώσπου στο τέλος ο ΜΗΤΣΟΣ παρακαλαγε να τελειώσω. αυτο έγινε με την Estella να μου γλύφει τις μπάλες (φρεσκοξυρισμένες γαρ) μέχρι τον λοκώ, και εγώ να τελειώνω στην μάπα της.

Αυτά τα ολίγα... μάλλον θα τα ξαναπούμε...

Το ξενοδοχείο (PRIAMOS) καλό αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό. Και για 35 γιουργια λίγο πιασοκολε. νομιζω ότι πάνω απο 25 δεν λεει για 2,5 ώρες
SOUTZ
Ανώτερος
Εγγραφή:
21 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
21
Πόντοι:
5.775
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού