Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 16 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 64080
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Με μηνυματα στο βαιμπερ κλειστηκε η νεαρα απο το γνωστο γραφειο. Ηρθε η κοπλεα οπως τα περιγραφουν και οι συναγωνισται, αρκετα ομορφο προσωπο με μπουστακι και φουστα και μποτες ως το γνωτο. Εξ Αλβανιας ορμωμενης, σπαστα ελληνικα αλλα βγαινει συνεννοηση. Δυστυχως δεν σταθηκε αξια των προσδοκιων μου και τον λεγομενων των συναγωνιστων. Ναι ειναι ομορφη, μικρη αλλα δεν το εχει ακομα, χρειαζεται να αλλαξει νοοτροπια αν θελει να ασχοληθει παραπανω με την δουλεια. Κρυα και διεκπεραιωτικη, σφιγμενη με μηχανικα χαμογελα περιμενοντας τις εντολες σου. Φιλια δεν κανει πραγμα που με ξενερωσε αν και το ηξερα βεβαια απο τις κριτικες αλλα δεν αφηνε ουτε και "δυνατα" φιλια στο κορμι της για να μην της κανω κοκκιναδια η μελανιες. Ελεγε ειναι πολυ "ντελικατη". Ξενερωσα που μου εκοβε στροφες, στα αλλα ομως οτι σταση ηθελα την εκανε, μουνακι και κωλαρακι μελι. Πηρα και το κωλοτρυπιδι της το οποιο ανοιξε ευκολα γαρυφαλλο και το δεχτηκε αδιαμαρτυρητα. Μετα τον πρωτο γυρο πηγε μπανιο και ηρθε κι εκατσε σαν υπακουος στρατιωτης διπλα μου αναμενοντας νεες εντολες. Μιλησαμε λιγο (οτι καταλαβαινε δηλαδη) και με την διαταγη της αποδεσμευσης πεταχτηκε πανω και αρχισε να ντυνεται για να φυγει. Συμπερασμα, θελει δουλεια αλλιως θα φαει ακυρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 30, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή