Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 5 10
Call-Girls
20431
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Υποτίθεται αυτό εδώ το site- blog είναι για να μοιραζόμαστε γνώσεις να κάνουμε την καυλάντα μας και ότι γουστάρει ο καθένας και για μένα πρώτα από όλα να ενημερωνόμαστε για τις φόλες ώστε να μην την πατήσει ο επόμενος( αντικειμενικά πάντα). Διαβάζοντας τις παρακάτω 5 κριτικές σκέφτηκα ότι θα είναι αστέρι ( πάντα παίζει το ότι δεν υπάρχει χημεία αλλά όχι με τόσο μεγάλη απόκλιση) . Αερόπιπα με χρήση χεριού , για φιλιά τη ρώτησα δεν ήθελε καθόλου, γενικά πολύ ντεκαυλέ , απορώ πως στις υπηρεσίες γράφουν τελείωμα στο στόμα. Γενικά η γυναίκες έτσι είναι αφού μπορούν να κερδίσουν τα ίδια με λιγότερη δουλειά και κακό χαρακτήρα γιατί να μην το κάνουνε.Εμείς είμαστε τόσο μαλάκες. Για ακόμα μία φορά απορώ με τις κριτικές και ούτε βρωμιάρης είμαι ούτε κακάσχημος για να δικαιολογείται η στάση της. Εγώ πιστεύω ότι θα πρεπε να γράφετε και ηλικία κάθε μέλους Γιατί άλλη κριτική θα κάνει ένας πενηντάρης που συναντάει μία εικοσάρα μία φορά το μήνα ή το δίμηνο και άλλη ένας 30 που σίγουρα έχει πιο ενεργεί σεξουαλική ζωή. Εγώ είμαι 33 και βαρέθηκα τις πατσαβούρες των γραφείων. Από δω και πέρα μόνο τα σανταράκια ανεξαρτήτες που ξέρουμε όλοι ποιες είναι και γουστάρουν αυτό που κάνουν
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 07, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!