Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 143 10
Call-Girls
357154
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συναντηση λοιπον με την γνωστη σε ολους Ιολη. Δεν εχω να πω κατι καινουριο σε σχεση με τους προλαλησαντες, απλα αφηνω κι εγω την γνωμη μου μια που το νημα της κοπελας δεν ειναι και πολυ ενεργο και μπορει μελη να θελουν να ξερουν προσφατα νεα της. Ευκολη συνεννοηση με το viber η κοπελα ηταν στην ωρα της. Εμφανιση τελειως απλοικη σαν καθημερινη κοπελα, δεν καταλαβαινεις στο δρομο αν την εβλεπε κανεις οτι κανει αυτη τη δουλεια. Εχει παρει καποια κιλακια στα μπουτια και κωλο ο οποιος ειναι στην αφη αρκετα σκληρος πραγμα που δεν μου αρεσε. Μικρο στηθος σφικτο, δεκτικη σε ολα δεν αρνειται κατι μονο μου ειπε πιο χαλαρες σφαλιαρες στον κωλο. Γλωσσογιλα ειχε ο αγβνας αλλα δεν τα δινει και με παθος χωρια να ανοιγει ευκολα το στομα της. Σε γεννικες γραμμες δεν βγαζει παθος αλλα κατι το διεκπεραιωτικο. Πρωκτικο δυσκολια εισχωρησης απο το παχος του κωλου οποτε δεν εμπαινα πληρως. Λιγη συζητηση στο τελος και τελος. Μαλλον παει για συνταξη κι αυτη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 01, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Πολλά είναι.
Προτιμώ να δώσω 20 € περισσότερα και να πάρω με πρωκτικό την Νικόλ independent που έχει κορμί αγαλματενιο και μπόι 1.74
Πάντα οι ανεξάρτητες έχουν ελαττώματα εκτός από τα γραφεία που σε κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας .