Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 85 10
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Απογευματινή συνάντηση με τη μωράκλα στο γνωστό και μη εξαιρετέο Bill. Η επικοινωνία έγινε μέσω viber όπου απαντάει αμέσως και με 2-3 μηνύματα κλείστηκε το ραντεβού. Φτάνω στην ώρα μου και της στέλνω το δωμάτιο όπου ήρθε μετά 5 λεπτών. Χτυπάει την πόρτα, ανοίγω και βλέπω ένα όμορφο χαμογελαστό κορίτσι γύρω στα 27 με μακριά μαύρα μαλλιά γκριζογαλαζοπράσινα μάτια και μ'ένα στενό μαύρο φόρεμα με άνοιγμα στο μπούστο σκέτη κόλαση όπου διαγραφόταν το σώμα της. Εγκάρδιος χαιρετισμός με φιλί και μπαίνει για φρεσκάρισμα. Βγαίνει απλά με την πετσέτα η οποία απαλλάσσεται από πάνω της και αποκαλύπτεται η κορμάρα που βλέπουμε και στις φώτο. Της είπα ότι την αδικούν και πρέπει να τις αλλάξει. Αλάνια είχα ένα καλό προαίσθημα ότι θα περάσω τέλεια όπερ και εγένετο. Προκαταρκτικά τα οποία τη φτιάχνουν και τα αποζητάει με γλωσσόφιλα όλο πάθος και καύλα κι εννοείται ότι τ'ανταποδίδει. Στα του αγώνα τώρα έπεσα στο ροζ και πεντακάθαρο μοσχομυριστό μουνάκι της το οποίο της το έφαγα στην κυριολεξία με κείνη να μου ανακατεύει τα μαλλιά να βάζει τα πόδια της στους ώμους μου σπρώχνοντάς μου το κεφάλι να μη φύγω από εκεί όπου είχε κατακαυλώσει. Φοβερό στοματικό από πλευράς της με dt διαρκείας φτυσίματα και με μια παιχνιδιάρα γλώσσα που με έκανε τούρμπο. Περιποιήθηκε και τις μπάλες ρουφώντας τις με μανία. Παίχτηκε 1 γύρος έντονος ο οποίος είχε τον κλασσικό ιεραπόστολο όπου τον πήρε βαθιά μέσα της παρά το ευμεγέθους εργαλείο μου ξεσκίζοντάς την δίχως αύριο καταφέρνοντας να τερματίσω μέχρι τη μήτρα της. Φωνές καύλας και επιφωνήματα να με μπουστάρει να την σκίσω ακόμη περισσότερο. Μετά τη γύρισα στα 4 από πάλι με τους ίδιους ρυθμούς αλλά και καρφωτά όπου τρελαίνεται και το τέλος δεν άργησε να έρθει στο στόμα αδειάζοντάς με ολόκληρο και με κοίταζε μ'ένα βλέμμα λάγνο και καυλωτικό ρίχνοντάς μου επίσης ένα πονηρό χαμόγελο ότι στόχος επετεύχθη. Μπανάκι και απ΄τους 2 μας Μπάνιο και για λίγα λεπτά που είχαν απομείνει κουβεντιάσαμε. Πολύ καλή στο social. Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί όπου μπορείς να συζητήσεις σαν να'σαι με τη φίλη σου που απλά είστε friends with benefits. Πληρωμή κι ετοιμαστήκαμε να φύγουμε. Πάρα πολύ καλή επιλογή κι εννοείται ότι θα ξανατιμηθεί επόμενη φορά. Το κατέχει το άθλημα και συστήνεται ανεπιφύλακτα. Χάρηκα που είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω κι εγώ αν ισχύουν όλα αυτά που γράφονται για την κοπέλα και πραγματικά επιβεβαιώνω. Εξού και ο τίτλος στην κριτική μου ο οποίος της ταιριάζει απόλυτα. Σ'ευχαριστώ για το όμορφο απόγευμα που πέρασα μαζί σου μωρό μου κι εννοείται ότι θα σε ξαναδώ!!! Αυτά μάγκες έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 06, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
1
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, kelenor, THV και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Απριλίου, 2025
Μακράν το πιο καύλα δυναμιτακι αυτή τη στιγμή..
07 Απριλίου, 2025
Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια!❤️
review reaction 1 123BigGeorge, greekarmy, Haris και 1 ακόμα μέλος
07 Απριλίου, 2025
@iso14 Είναι η άτιμη φωτιά και λαύρα. Και πασχίζει να φύγεις ικανοποιημένος απ'το ραντεβού μαζί της...
1
123BigGeorge
review reaction 4 Haris
07 Απριλίου, 2025
@Tzina22 Ελπίζω να πέρασες κι εσύ το ίδιο ωραία και να μην είναι μονόπλευρο...Χμμμ;
1
123BigGeorge
review reaction 1 review reaction 3 erethis72, papaphilips, Tzina22 και 2 άλλα μέλη
07 Απριλίου, 2025
123BigGeorge γι αυτό κ έγραψα ότι είναι το καλύτερο δυναμιτακι αυτή τη στιγμή... 180 μεν αλλά τα αξίζει όχι σαν κάτι άλλες σαβούρες που μόνο για κοίταγμα είναι κ μη το ένα μη το άλλο... Και εδώ που τα λέμε είναι γλυφιτζουρι η μικρή
07 Απριλίου, 2025
Iso14 Άστα μάγκα δυστυχώς όπως τα λες είναι γι'αυτές τις άλλες οι οποίες σε τσεκουρώνουν στην τιμή και δεν αξίζουν ούτε το 1/3 από αυτά που ζητάνε. Όλο μα μου σου του είναι κι έρχονται απλά να κάνουν άρπα κόλα να τ'αρπάξουν και να φύγουν. Ευτυχώς η μικρή είναι τίμια επένδυση και πολύ φιλότιμη!
1
123BigGeorge
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6