Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 5 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Είναι περίεργο που η συγκεκριμένη καβλίτσα έχει μόνο 2 κριτικές! Ηλικία και εμφάνιση ότι αναγράφεται και βλέπετε. Σε ένα τακτοποιημένο δωμάτιο με υποδέχτηκε ευγενικά και χαμογελαστή με προκλητικά εσώρουχα που τόνιζαν το χυμώδης κορμάκι της. Μετά το προβλεπόμενο μπανιάρισμα εκ μέρους μου, με ξάπλωσε στο κρεβάτι και με έντονα χάδια και φιλιά σε όλες τις ερωτογόνες ζώνες μου, με άναψε στην κυριολεξία. Δίνει αισθησιακά στοματικά φιλιά και αφού ξεκίνησα την ανταπόδοση σε όλο το κορμί της, την γύρισα σε 69 όπου έδωσε ρέστα με βαθιά παθιάρικη πίπα και ατέλειωτο ρούφηγμα - γλείψιμο των διδύμων μου. Το μουνάκι της ολοκάθαρο και προκλητικό, ευχαριστήθηκα να το γλείφω για αρκετή ώρα και δέχτηκε παράλληλα δάχτυλο στην πίσω τρυπούλα (όχι βαθιά). Με καβάλησε με πολύ έντονο ρυθμό και κυκλικές κινήσεις και κατά διαστήματα μου έφερνε τα ωραία φυσικά βυζιά της στο πρόσωπο μου όπου έπεσε πολύ πιπίλα και ελαφρά δαγκωματάκια στις θηλές της. Την γύρισα στα τέσσερα θαυμάζοντας τα καλοσχηματισμένα οπίσθια της και πότε με αργούς και πότε με γρήγορους ρυθμούς, τα βεντούζωνε στο καβλί μου. Έβγαλα την καπότα, δεν άντεχα άλλο και κατέθεσα πάνω τους μεγάλη ποσότητα σπέρματος που ούτε ο ίδιος περίμενα τόσο!! Μου άρεσε που με το χέρι της, τα άλειψε παντού πίσω της - ωραία εικόνα. Μπανάκι, ολιγόλεπτη κουβεντούλα (δεν το έχει και πολύ με τα αγγλικά) και από μόνη της ξεκίνησε ξανά να μου τον τσιμπουκώνει και να σαλιώνει τα αρχίδια μου. Δεν είχα όμως αρκετές δυνάμεις για δεύτερο γύρο, οπότε άραξα και απόλαυσα την περιποίηση της. Σπάνια περίπτωση για βραζιλιάνα να είναι τόσο καλή και φιλότιμη, οπότε της έδωσα και ένα μικρό tip για τις υπηρεσίες της. Πολύ πιθανή η επανάληψη μαζί της, ίσως και για περισσότερη ώρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 03, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή