Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 22 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 144151
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Προσοχή ακολουθεί αιρετική κριτική.

Συνάντηση χρωστούμενη από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η κοπέλα έπαθε ένα μικρό ατύχημα και ματαιώθηκε το ραντεβού.

Το ραντεβού κανονισμένο από μέρες, πολύ εύκολα όπως πάντα άλλωστε με την Καίτη μας στο τηλεφωνικό.

Το κορίτσι έφτασε με περίπου 15' καθυστέρηση, βέβαια το γραφείο είχε φροντίσει να ενημερώσει εγκαίρως για αυτό.

Η Γκάμπι μπήκε στο δωμάτιο φορόντας μόνο ένα γκρίζο σακάκι το οποίο έφτανε με τα βίας στη μέση των μοιρών της και τα εσωρουχά της. Ψηλή, εντυπωσιακή κοπέλα, που όμως για κάποιο λόγο δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ. Θέλετε γιατί έχω αδυναμία στις πιο πετίτ σιλουέτες, θελετε γιατί με χάλασαν λίγο οι παρεμβάσεις, δεν ξέρω τι από όλα. Είμαι σίγουρος πάντως πως αρκετοί θα την έβρισκαν πανέμορφη.

Ως κοπέλα και άνθρωπος, μου έβγαλε κάτι πολύ γλυκό, τρυφερό και ζεστό. Τα αγγλικά της είναι καλά, και μπορείς να μιλήσεις με πολύ άνεση μαζί της και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί της για διάφορα θέματα.

Προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σττοματικού με τριγύρω περιποίηση και DT. Ίσως για μένα να έχει λίγο παραπάνω χρήση δοντιού από ότι θα προτιμούσα.

Δέχεται αντιστοίχως περιποίηση και με δάχτυλα παντού και φαίνεται να το απολαμβάνει και να μην φοβάται να ικανοποιηθεί και να το απολαύσει. Μάλιστα με τον κατάλληλο χειρισμό προσφέρει και ισχυρές εκρήξεις ικανοποίησης.

Αρκετοί γύροι, σε διάφορες στάσεις και από παντού, με πολύ καλή συμμετοχή και αντοχές από μεριάς της κοπέλας, όμως πάντα υπήρχε αυτή η υποψία προσφοράς ενός τυποποιημένου προϊόντος. Αυτό από την μια είναι εξαιρετικά καλό γιατί μπορείς να είσαι σίγουρος για το επίπεδο των υπηρεσιών που λαμβάνεις, αλλά για μένα έλειπε ο αυθορμητισμός, η σπιρτάδα και το πάθος που λαμβάνω από αλλού.

Χημεία υπήρχε, αλλά σε πολύ κατώτερα επίπεδα σε σχέση με άλλες κοπέλες.

Είμαι σίγουρος ότι πολλοί συναγωνιστές, περνούν εξαιρετικά μαζί της και λαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, δυστυχώς για εμένα αποτέλεσε απλά μια καλή και τίμια συνάντηση, χωρίς να μπορεί να συναγωνιστεί κάποιες άλλες υπάρξεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 27, 2025
Στο χώρο μου
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
GeneralWinter
Ανώτατος
69
Πόντοι:
17.111
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Γιώργος Παπ., hoftun και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Μαρτίου, 2025
Γιά Λατίνα καί πάλι ἄνω τοῦ μέσου αὐτά ποὺ περιγράφεις ΥΓ: "πολλή άνεση", "μηρῶν" καί ὄχι "μοιρῶν", "από ό,τι"
review reaction 2 review reaction 1 Yatoputso, Bartender 74, Senteron
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1