Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 4 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Συνάντηση με την κοπέλα στο ξενοδοχείο τής. Χλιαρή υποδοχή με χειραψία φορούσε εσώρουχα, τίποτα το ιδιαίτερο και απο πάνω μια ρόμπα διάφανο. Από εμφάνιση είναι όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες πανέμορφο νεανικό πρόσωπο στήθος σιλικόνης μέγεθος C περιποιημένα άκρα και καθαρή έχει μερικά τατουάζ .Μετά από το καθιερωμένο μπάνιο αρχίσαμε τον πρώτο και μόνο γύρω όπου δεν ήθελε φιλιά με γλώσσα και σε κάθε προσπάθεια που έκανα μου γυρνούσε το κεφάλι για να τα αποφύγει. Η πίπα της χλιαρή και μονότονη την έχω ήδη ξεχάσει .Παίχτηκαν διάφορες εναλλαγές στάσεων με κόφτες σε όλη την διάρκεια χλιαρή συμμετοχή αλλά τελείως τυπική χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ερωτισμό. Το τέλος ήρθε στά βυζιά της όπου έβαλε τά χέρια στο πρόσωπο για ασπίδα .
Μετά το τέλος της ζήτησα να μου κάνει μασάζ και αυτό που έκανε ήταν να ανεβοκατεβαζει τις άκρες των δαχτύλων της κατά μήκος της πλάτης μου οπότε και σε αυτή την υπηρεσία φάνηκε λίγη .
Μου έβγαλε μία συμπεριφορά άντε να τελειώνουμε για να έρθει ο επόμενος, προσωπικά θεωρώ ότι είναι πεταμένα λεφτά μια συνάντηση μαζί της και δεν θα την ξανάέβλεπα για κανέναν λόγο παρόλο που είναι ΜΟΥΝΑΡΑ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 27, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών