Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 10 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Έχοντας πάρει πλέον φόρα με δύο πολύ ωραία ραντεβού με την Ellison, είπα να τολμήσω μωράκι petit με κρυμμένο πρόσωπο. Είχε μόλις (ξανα)έρθει Ελλάδα και πήγα να την συναντήσω στο γνωστό ξενοδοχείο. Ξαφνιάστηκα με την ομορφιά της, το μπλε των ματιών της απίστευτο. Ξαφνιάστηκε και εκείνη (ευχάριστα) γιατί ήταν συνηθισμένη με τακτικούς πελάτες. Ως ψυχολόγος στις σπουδές της, ήθελε να μιλήσουμε πρώτα να με γνωρίσει και ενώ μιλούσαμε χάιδευε και παρατηρούσε τις γραμμές του προσώπου μου. Την ξάφνιασε ευχάριστα ο λευκός φάκελος με τα λεφτά, στην Ουκρανία έχουν μια πεποίθηση ότι με την ανταλλαγή χρημάτων χέρι με χέρι μεταφέρεται και αρνητική ενέργεια, τεσπα.

Γρήγορο ντους, επιστροφή στο κρεβάτι. Της αφήνω την πρωτοβουλία και με ξεκινά με μια υπέροχη αργή πίπα και κάπως γρήγορα μου φορά σκούφο, με καβαλάει και αρχίζει ένα δικό της όμορφο ταξίδι πέρα-δώθε όπου μέσα σε δύο λεπτά τρανταζόταν ολόκληρη πάνω μου. Έχω μείνει παγωτό, δεν μου είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και η αλήθεια είναι ότι με έφτιαξε εγκεφαλικά με απίθανο τρόπο. Μου εξήγησε ότι λόγω μετακινήσεων είχε καιρό να κάνει σεξ και το χρειαζόταν πολύ. Μόλις πήρε μια ανάσα συνέχισε και με τελείωσε στην ίδια στάση. Η ώρα είχε περάσει, δεν υπήρχε περιθώριο για άλλο γύρο, έφυγα κυριολεκτικά σφυρίζοντας από την ανακούφιση.

Την κοπέλα την είδα πάλι 4 μέρες μετά, αυτή τη φορά της ζήτησα και rimming (πολύ καλή σε αυτό), doggy αλλά και βαθιά πίπα με εκείνη ξαπλωμένη με την πλάτη και το κεφάλι της να κρέμεται από το κρεβάτι. Λυπάμαι που είμαι ακόμη newbie στο forum και δεν μπορώ να της βάλω μεγαλύτερη βαθμολογία, θεωρώ ότι είναι μια κατηγορία από μόνη της στο πως έπαιξε με το μυαλό μου (θα μου συνέβαινε το ίδιο αρκετά αργότερα πάλι με κοπέλα με σπουδές ψυχολογίας).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 15, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή