Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 24 10
Call-Girls 117740
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επεισόδιο 1 από 4 της Εσκορτιαδας.

Μετά τις σχετικά καλές κριτικές τις κοπέλας και την προτροπή της Καίτης κανονίστηκε εύκολα το ραντεβού με την Ολγα.

Η κοπέλα έφτασε λίγο νωρίτερα στο ξενοδοχείο ντυμένη με σχετικά απλό καθημερινό λουκ στα μαύρα.

27 χρονών από μια μικρή πόλη στη νοτιοδυτική Ρωσία. Εμφανισιακά είναι ένα δροσερό κορίτσι της διπλανής πόρτας, με όμορφο γλυκό πρόσωπο με φτιαγμένα χείλη και ένα ωραίο φυσικό σώμα με οριακά 2αρια στήθη.

Λόγω της πρόωρης άφιξης, φάγαμε λίγη ώρα κουβεντιάζοντας μέχρι να ετοιμαστώ.

Εκεί μου είπε όπως έχουν γράψει και άλλοι συνάδελφοι ότι εργάζεται για να μαζεύει λεφτά για να ταξιδεύει και πλέον θα αυξήσει την συχνότητα των τουρ της γιατί θέλει να στήσει retirement fund.

Από ότι κατάλαβα και μου είπε και η ίδια έχει μεγάλη πέραση και κάνει πολλά ραντεβού καθημερινά από δική της επιλογή.

Ίσως αυτό την έχει κουράσει λίγο.

Μαζί μου ήταν αρκετά τυπική και θα έλεγα διεκπεραιωτική.

Φιλιά με φειδώ χωρίς γλώσσα. Μου δήλωσε ότι δεν της αρέσουν οι αγριάδες και τα δάχτυλα στις επίμαχες περιοχές.

Δέχθηκε στοματική περιποίηση και έδειξε να της αρέσει.

Η πίπα της ήταν πολύ καλή, και παραλίγο να με τελειώσει πρόωρα κατά τον πρώτο γύρο.

Είχαμε δύο γύρους, λίγο πιο χαλαρός ο πρώτος και αν κάπως πιο δυνατό δεύτερο με αρκετά καλή προσπάθεια από πλευρά της στο cowgirl.

Δεν ξέρω αν ήταν έλλειψη χημείας ή κόπωση, αλλά η εντύπωση μου για το ραντεβού ήταν μέτρια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 20, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
GeneralWinter
Ανώτατος
69
Πόντοι:
17.111
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, lavro, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαρτίου, 2025
Η κάθε κοπέλα κάνει ότι κρίνει βάση των αναγκών της και καλά κάνει, αλλά αυτό με τα 10 ραντεβού την μέρα και αν είσαι ο 9ος η ο 10ος να πληρώνεις τα σπασμένα της κούρασης και της ταλαιπωρίας είναι μαλακία και το έχω πάθει και εγώ, όπως φαντάζομαι και άλλοι.
review reaction 1 hornyasfuck, xan4625, Jack_of_all_trades και 2 άλλα μέλη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1