Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 34 10
Call-Girls
123366
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Όμορφη γυναίκα προερχόμενη από την δοκιμαζομενη Ουκρανία. Στις συστάσεις μην περιμένετε να ανοίξω πλέον με κάποια ακαδημαϊκή κουβέντα αλλά η Darina είναι άνετη γενικά. Τον λόγο ότι ήταν ευδιάθετη μου τον αποκάλυψε μετά καθώς με έχει δει να μπαίνω σε incall στο συγκεκριμένο χοτελ....
Πρέπουσα υποδοχή με ωραία σατέν εσώρουχα.Γελασε πονηρά σαν με ήξερε καιρό.
Το σώμα της δεν έχει διαφορά από τις φωτογραφίες. Δέρμα μεταξένιο και καθαρό .Οι ρώγες από τα βυζιά της με την κατάλληλη περιποίηση ερεθίζονται εύκολα και η Darina αμέσως ανταποδίδει με γλωσσοφιλα και ένα βαθύ υγρό στοματικό.
Παρολο που την είδα σε προχωρημένη ώρα έχει αντοχές και άλλαζε στάσεις με δική της πρωτοβουλία επιδιώκοντας και την δική της ευχαρίστηση.
Αν δεν είχα σταμπαρει δύο τρεις άλλες περιπτώσεις σίγουρα θα την ξαναεβλεπα. Μου έδωσε την εντύπωση ότι σε επανάληψη θα δώσει ακόμα περισσότερα.
Πρέπουσα υποδοχή με ωραία σατέν εσώρουχα.Γελασε πονηρά σαν με ήξερε καιρό.
Το σώμα της δεν έχει διαφορά από τις φωτογραφίες. Δέρμα μεταξένιο και καθαρό .Οι ρώγες από τα βυζιά της με την κατάλληλη περιποίηση ερεθίζονται εύκολα και η Darina αμέσως ανταποδίδει με γλωσσοφιλα και ένα βαθύ υγρό στοματικό.
Παρολο που την είδα σε προχωρημένη ώρα έχει αντοχές και άλλαζε στάσεις με δική της πρωτοβουλία επιδιώκοντας και την δική της ευχαρίστηση.
Αν δεν είχα σταμπαρει δύο τρεις άλλες περιπτώσεις σίγουρα θα την ξαναεβλεπα. Μου έδωσε την εντύπωση ότι σε επανάληψη θα δώσει ακόμα περισσότερα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 18, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί