Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 5 10
Call-Girls
28705
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Αχ αχ. Πως να ξεκινήσω. Στις φώτο ακριβώς του γούστου μου. Μπαίνει μέσα στην ώρα της. Φάτσα απογοήτευση, τι να πω. Ίσως περνάει κάποια έξαρση με σπυρακια αλλά ξενερα. Σώματακι πολύ λεπτό θα το πρότεινα για όποιον εχει βιτσιο με το skinny, αλλά όχι γυμνασμενη.
Σπασμένο όμως με λίγες ραγαδες.
Το βυζι μικρό και μεταξενιο. Μου άρεσε.
Τατουάζ πολύ ωραία.
22 ετών επιβεβαιώνω
Σαν να είχε κατι μικρά σπυρακια στο σώμα (μολυσματικη τερμινθο) (συνάδελφοι αν έχετε και εσείς να τα βγάλετε γιατί κολλάνε)
Ευτυχώς έκανε Μπανακι που ζήτησα..
Έχω την αίσθηση ότι βρομαγε το στόμα της πουτσιλα. = φιλί δεν δοκίμασα ?
Ζήτησα πιπα με προφυλακτικό. Άνω του μετρίου. Όχι deep. Μουνάκι από τα μεγάλα (εμένα δεν μου αρέσουν)
Γενικά δεκτικη χωρίς πρωτοβουλίες.
Σπασμένο όμως με λίγες ραγαδες.
Το βυζι μικρό και μεταξενιο. Μου άρεσε.
Τατουάζ πολύ ωραία.
22 ετών επιβεβαιώνω
Σαν να είχε κατι μικρά σπυρακια στο σώμα (μολυσματικη τερμινθο) (συνάδελφοι αν έχετε και εσείς να τα βγάλετε γιατί κολλάνε)
Ευτυχώς έκανε Μπανακι που ζήτησα..
Έχω την αίσθηση ότι βρομαγε το στόμα της πουτσιλα. = φιλί δεν δοκίμασα ?
Ζήτησα πιπα με προφυλακτικό. Άνω του μετρίου. Όχι deep. Μουνάκι από τα μεγάλα (εμένα δεν μου αρέσουν)
Γενικά δεκτικη χωρίς πρωτοβουλίες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Έχω την αίσθηση ότι βρομαγε το στόμα της πουτσιλα. = φιλί δεν δοκίμασα ?"...Είπες σε κάποια σημεία της κριτικής σου. Δύο απλές ερωτήσεις: Πως κατάλαβες ότι πρόκειται για τη συγκεκριμένη ασθένεια που αναφέρεις, πόσο σίγουρος είσαι γι' αυτό ,έχεις ιατρικές γνώσεις περί αυτού η πρώτη και η δεύτερη ερώτηση πως διαπίστωσες ότι μύριζε το στόμα της αφού δεν τη φίλησες καν;