Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 7 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η συναντηση με την slava έγινε προς το τελος του προηγούμενου τουρ της πριν λιγες εβδομαδες. Δεν περιμενα να ξαναεμφανιστεί τουλαχιστον όχι τόσο σύντομα, αλλά μάλλον λείπουν ένσημα .... Η κριτικη του Stev296 ειναι ακριβης αλλά κάπως τηλεγραφική οπότε να προσθεσω και γω δυό λογια

Μετα απο σχετική συζητηση στο νημα του γκλαμουρ (και αφού την ειχα συναντήσει ) το μελος ypogeio reuma την αναγνωρισε και θυμηθηκε πως την ειχε πάρει.... προπολεμικά Πλατύ χαμόγελο ως Darina οποτε τα δυο προφιλ συνενωθηκαν αλλά δυστυχώς απαλείφθηκαν οι παλιές φωτο της.
Ο λογος που έκλεισα με Slava ήταν επειδή ήθελα μιλφ για αλλαγη από προηγούμενα ραντεβού και επειδή οι μιλφ (συνήθως) παίζουν καλύτερη μπάλα στο κρεβάτι. Αρχικά σκεφτόμουν για Ινεσα αλλά ήταν πολές μερες εδώ οπότε διστασα.

Η κοπελα (μεγαλοκοπελα δηλαδη Πλατύ χαμόγελο ) προσηλθε στο ραντεβού μας κομψα ντυμενη, το ντύσιμό της ειναι και το μονο που μου έχει μεινει απο τη συναντηση μας

εμφανιση
- ηλικιακά σιγουρα είναι μεγαλυτερη των 32 που γραφει, μπορει και κοντα στα 40.
- το πρόσωπο μου άρεσε καθώς είχε το στυλ που γουσταρω, οπότε το 7 που έβαλα είναι απόλυτα υποκειμενικό, αν θελετε αυστηρή βαθμολογία δειτε την προηγουμενη κριτική. Αυτό που θα δειτε από κοντα είναι κάτι αναμεσα στη φωτό με τα μαυρα εσώρουχα και την άλλη που ειναι στο πατωμα, αφαιρώντας τη σχετική "λάμψη".
- το σωμα που φαινεται στις φωτογραφίες το ξεχναμε. Ή έχει πεσει γερη επεξεργασία με φωτοσοπ/ΑΙ ή έτσι ήταν πριν 5-10 χρονια και 5-10 κιλά λιγοτερα. Οχι πως τωρα είναι χαλια, δεν εχει χαλαρότητα ή παχακια σε μπουτια/κοιλια όπως οι λατινες, τα κιλά νομιζω τα έχει παρει ομοιόμορφα και το σωμα παραμένει σχετικά σφιχτό. Βέβαια ήδη από το προφίλ της (1.65 ύψος και 57 κιλά) ήμουν υποψιασμένος τι θα συναντήσω άσχετα με την εικονική πραγματικότητα των φωτογραφιών.
Στηθος φτιαγμενο μεσαιου μεγεθους και μετριας σκληροτητας.

σεξ-συμμετοχη
εδώ είναι που το χανει τελειως. Συνοπτικά αυτό που προσφέρει είναι σεξ με προγραμμα και νοοτροπία μπουρδέλου σε τιμή εσκορτ. Απολύτως διεκπεραιωτική σε όλες τις κινήσεις, από τον τρόπο που ήρθε στο κρεβάτι μετά το ντουζ μεχρι το στοματικό, τις αλλάγες στάσεων κλπ. Δεν είπε όχι σε κάτι (εκτός από δακτυλα που δεν δεχτηκε), στις βασικές στασεις που αλλάξαμε ακολουθούσε παθητικά με κατι λίγα αχ βαχ έτσι για το θεαθηναι.
Αντι να αντισταθμίζει το "μειονεκτημα" σε εμφανιση-ηλικία προσφεροντας καλύτερη συμμετοχή έκανε το ακριβώς αντίθετο.Ακόμη και το ωραίο χαμόγελο που ειχε στις φωτο ως Darina δεν εμφανίστηκε ποτέ στη διάρκεια του ραντεβου.
Με όλα αυτά το παράδοξο είναι πως παιχτηκαν δύο γύροι στη μια ωρα του ραντεβου που ολοκληρώθηκαν στο 45λεπτο. Με μια εσκορτ που δεν με κέρδισε ούτε λεπτό με την ψευδαίσθηση συμμετοχής :think: Η μονη εξηγηση είναι πως επειδή μου άρεσε εμφανισιακά υποσυνειδητα αυτο αρκούσε για το "happy end".

Συνοψίζοντας :
δεν προτείνεται, με δυό 20ευρα παιρνετε την ίδια εμπειρία σε μπουρδελο. Αν είχε φέρει μαζί της το χαμόγελο ή τις γάμπες των φωτογραφιών ίσως να άξιζε έστω για μία φορά.
Ή ας πω το κλασικό : δεν κατάφερα να την ξεκλειδώσω/ δεν ταιριαξε η χημεία μας ....

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Τιμημένος
28
Πόντοι:
11.345
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, hoftun, TOMCRUISE και 15 άλλα μέλη