Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 34 10
Call-Girls 126678
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αρχές καλοκαιριού, αναζητώντας μια κοπέλα, μεταξύ 20-25, κατέληξα στην επιλογή της Σοφίας που την πέτυχα διαθέσιμη στο tour της, τσεκάροντας τις τότε 3-4 κριτικές 2ετίας που υπήρχαν στο προφίλ της . Εύκολη επικοινωνία με το γραφείο, κλείσιμο ραντεβού για την επομένη στις 14:00. Η ώρα του ραντεβού έφτασε με εκείνη να έρχεται ακριβώς στην ώρα της, κι αυτό το μαγικό χτύπημα στην πόρτα ήχησε, με το άνοιγμα της αντικρίζω μια φρέσκια, νεαρή, πανέμορφη κοπέλα γύρω στα 23, με ένα κοντό ανάλαφρο λευκό φορεματάκι και πέδιλα στο ίδιο χρώμα (από τα αγαπημένα μου για γυναικεία ένδυση) κρατώντας στο χέρι της γνωστό ενεργειακό ποτό, που ισχυρίζεται ότι δίνει φτερά. Όντως ισχύει, αν και αυτό το αγγελάκι τα είχε ήδη τα φτερά, σε μένα πάντως σίγουρα έδωσε αν και δεν το γεύτηκα. Η επικοινωνία έγινε σε άπταιστα αγγλικά, με νάζι άνοιξε η κουβέντα περί ζέστης στην οποία δεν είναι κι η καλύτερη της, αλλά το δωμάτιο είχε ήδη ετοιμαστεί να την υποδεχτεί σε καλή θερμοκρασία.
Αφού τη βοήθησα, να αποχωριστεί τα ρούχα της, πέρασε για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα, βγήκε με την πετσέτα της κι ήρθε προς το μέρος όπου την καμάρωνα να έρχεται προς το μέρος μου, αποχωρίζοντας αισθησιακά την πετσέτα από πάνω της. Εκεί λοιπόν, όπως μου αρέσει να κάνω, αναλαμβάνω δράση κι αρχίζει δουλειά ο εργάτης! Αρκετά φιλιά που δεν τα τσιγγουνεύεται, άφθονο μπαλαμούτι, φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν, απλά όμορφα πράγματα που ανεβάζουν τις εντάσεις, τις θερμοκρασίες και την λίμπιντο. Αφού γεύτηκα το υπέροχο, καυτό μουνάκι της με το βλέμμα που πάνω της να έχει γείρει το κεφάλι της προς τα πίσω, να δείχνει να το ευχαριστιέται και εμένα να περνάω αρκετό χρόνο, μη θέλοντας να σταματήσει να τη γλύφω. Μετά ήρθε η ώρα της να με περιποιηθεί όπου όχι μόνο το κατέχει αλλά δείχνει να το γουστάρει κιόλας το στοματικό, με εναλλαγές σε ρυθμό, και μόνο το που αντίκριζα αυτό το πανέμορφο κορίτσι να με γλύφει ρίχνοντας μου και ματιές όλο κάβλα με είχαν κάνει τούρμπο. Στα του σεξ, αρχίσαμε με ιεραποστολικό όπου έβλεπα αυτό το προσωπάκι με τα μαγουλάκια του να έχουν πάρει αναψοκοκκινίσει με είχαν καυλώσει άσχημα, πλησιάζοντας το χέρι μου στο λαιμό της και δίνοντας της το σήμα για choking μου έδωσε το ΟΚ. Εγώ να δίνω, να της σφίγγω το λαιμό, κι εκείνη να έχει κλειστά τα μάτια της και το πρόσωπο της να έχει ανάψει από την κάβλα, με την ίδια να παροτρύνει κατά τη διάρκεια να ανεβάσω ένταση, τρομερή η συμμετοχή της σε όλα. Φτάνοντας κοντά στο τέλος, όπως είχαμε συμφωνήσει κάνει σάλτο με το τελείωμα να έρχεται στο στοματάκι της, με εκείνη να μένει και να με ρουφάει για αρκετή ώρα μέχρι να με στραγγίξει τελείως, είμαι βέβαιος πως πέρα από σπέρμα, ρούφηξε μαζί κι ένα κομμάτι της ψυχούλας μου. Πήγε μπάνιο να τα φτύσει και να φρεσκαριστεί, ακολούθησα και εγώ...και μετά κουβεντούλα για να πάρουμε και μια ανάσα, πριν το δεύτερο γύρο.
Ήρθε η ώρα για το δεύτερο γύρο, όπου για να μη μακρηγορώ, λίγο-πολύ, είχαμε μια επανάληψη του πρώτου. Κάποιες επισημάνσεις από τη δικιά μου μεριά, αν και γουστάρω πολύ το doggy και κάναμε με το κορίτσι, ήταν από της λίγες φορές στην καριέρα μου που δεν ήθελα να έχω μια κοπέλα στα 4, αλλά ήθελα να βλέπω αυτό το προσωπάκι καθ όλη τη διάρκεια. Αν και δεν το συνηθίζω, σε μια ώρα να τελειώσω και δεύτερη φορά, εδώ πέσαμε στην εξαίρεση, βγάζοντας προφυλακτικό με σκοπό να τα ρίξω στην κοιλίτσα της (εδώ φαίνεται ο επαγγελματισμός), χωρίς να της πω να έρθει να τα πάρει στο στόμα, πάλι με αεροπλανικό, ήρθε και τα πήρε όλα στο στόμα. Πραγματικά το κάνει υπέροχα.
Εν κατακλείδι, ένα υπέροχο ραντεβού με ένα αγγελικό, μόνο κατά εμφάνιση στο σεξ κολάζει, πλασματάκι. Δυο επισημάνσεις εδώ, δεν έχει γίνει λάθος στην τιμή, όταν έκανα το ραντεβού η ώρα ήταν 160€ και 20€ το τελείωμα στο στόμα, πλέον το ίδιο τιμάται στο 180€, προσωπικά δε θα με επέτρεπε ποσώς, όταν πάλι βρεθώ Αθήνα και την πετύχω στο του σίγουρα θα την τιμήσω, ίσως αυτή τη φορά να κάνουμε και τρίο με τη γυναίκα μου, είναι στο γούστο της το ουκρανάκι! Δεύτερον και κλείνω, δεν ξέρω αν είναι επιλογή του γραφείου ή της ίδια, οι φωτογραφίες που υπήρχαν τότε στο προφίλ της (πλέον έχει άλλες, πιο επαγγελματικές), στο σώμα δεν έχει καμία διαφορά σε σχέση με αυτό που συναντάς, το πρόσωπο είχε αρκετά φίλτρα κι επεξεργασία όπου το αποτέλεσμα δεν ήταν για μένα καλό, στην πραγματικότητα η κοπέλα είναι πανέμορφη, πολύ καλύτερη από τις τότε φωτογραφίες, το τωρινό σετ φωτογραφιών είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 07, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή