Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 5 10
Γενική βαθμολογία

2.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Άν και μαχίμι, έχω χρόνια να γράψω κριτική, επειδή συνήθως δεν θα είχαν να προσθέσουν κάτι στις μέχρι τότε υπάρχουσες κριτικές. Εδώ αξίζει τον κόπο, μπας και γλιτώσει κάποιος τα λεφτά του ή λάβουν ένα χαστούκι ξυπνήματος γραφεία και κοπέλες για τις εξωφρενικές τιμές. Άν και το ένστικτο μου έλεγε όχι, η επιθυμία να συνευρεθώ με ένα Παμελοειδές, οδήγησε στην επιλογή της κοπέλας. Έχουμε και λέμε: Πρόσωπο γεμάτο κρεατοελιές και ακμή. Αυξημένες ρυτίδες επάνω από το άνω χείλος. Στήθος παραμορφωμένο, ειδικά σε στάσεις που κρεμόταν, η εικόνα θύμιζε γερασμένο μυρηκαστικό. Ξεπλυμένο έγχρωμο τατουάζ πάνω από το αιδοίο και ανεκτό ασπρόμαυρο με γράμματα στα πλευρά. Τουλάχιστον 8 έτη plus από την ηλικία που αναγράφεται. Καμία περιποίηση της γύρω περιοχής στο στοματικό και άγαρμπη γενικά πεολειχία, που με πονούσε. Αρνητική σε δάχτυλο μπροστά. Όχι μόνο δεν προσφέρει κατάποση, αλλά την ώρα που τελείωνα, πετάχτηκε σαν να έβγαινε το υγρό πυρ, μην την πάρουν τα σκάγια, ούτε στο σώμα. Φιλιά με πέταγμα γλώσσας σαν το βατράχι, σε καμία περίπτωση "άφθονα γλωσσόφιλα, λές και ήμουν με την κοπέλα μου". Δυσανασχετούσε συχνά με το χούφτωμα του στήθους της. Άγαρμπη προσπάθεια για σεξ με αυτήν σε cow, όπου με πονούσε. Συχνές επισκέψεις στο ντους "γιατί έκανε ζέστη". Συχνή ενασχόληση με το κινητό και φωνητικά μηνύματα, ακόμα και όταν χαμούρευα τα στήθη της. Δεν τηρήθηκε το dress code που είχα ζητήσει, μου ήρθε σαν χαροκαμμένη νοικοκυρά που πάει στη λαϊκή. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, με οποιασδήποτε φύσης κοπέλα, που δεν μπορούσε να μου σηκωθεί για δεύτερη φορά, οπότε και η λύση της ήταν να τον παίξω μόνος μου. Είναι η πρώτη φορά που λήγω πολύωρο ραντεβού, γιατί η όλη κατάσταση μου είχε προκαλέσει φοβερή δυσφορία, αν και σε όλο το ραντεβού διατήρησα ευγένεια και χαμόγελο. Σε μια τιμή ανεξάρτητης, κοντά στα 80 ευρώ, ίσως τα πράγματα να ήταν πιο ανεκτά. Μακριά...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 piko, doc_lin, hornyasfuck και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαρτίου, 2025
...τύπε πέφτουμε από τα σύννεφα!!!...

...αλλιώς μας τα είπε ο "να περνάτε καλά και να γαμάτε καλύτερα!!"...

...εμείς νομίζαμε ότι στα 60 λεπτά θα τελειώναμε 3 φορές!!...

...άσε που 53 πρόβατα του έκαναν και like για το άρλεκιν που μας έγραψε όταν την.........εκτέλεσε!!!!!...Χαχαχα!Χαχαχα!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, ΜrKavlopoulos, Haris και 9 άλλα μέλη
16 Μαρτίου, 2025
https://www.youtube.com/watch?v=bTCFjFeP0IU
16 Μαρτίου, 2025
καταρχάς άξιος για την κριτική και κρίμα που έδωσες τόσα χρήματα τζάμπα.
Κατά δεύτερον, η κριτική σου μου έδωσε αφορμή να διαβάσω και τις παλιότερες, ειδικά μια που είναι εμφανέστατα μούφα (το καταλαβαίνει κανείς και μόνο από τη φράση "κατάφερε να με τελειώσει τρεις φορές μέσα σε 1 ώρα" ενώ όλα τα γραφεία παρέχουν δυο εκτονώσεις την ώρα) και παρ΄όλα αυτά βρέθηκαν 53 άτομα που τη χειροκρότησαν.
Για ακόμα μια φορά επαληθευόμαστε όσοι λέμε ότι πρέπει να κρατάμε πολύ μικρό καλάθι για τις ενθουσιώδεις κριτικές.
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, Panikos27
16 Μαρτίου, 2025
Προς γνώση και συμμόρφωση..... γενικά.
C
Caligula2525
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4