Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 12 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επικοινώνησα με το γραφείο και επειδή η κοπέλα που ήθελα δεν ήταν διαθέσιμη έκλεισα ραντεβού με την συγκεκριμένη. Καταρχάς να πω ότι άργησε αρκετά Σε σχέση με το χρόνο που μου έδωσαν. Χτυπάει η πόρτα του δωματίου μου και βλέπω μια όμορφη κοπέλα με ένα πράσινο βελουτέ φόρεμα. Τεράστια βυζιά με ρώγες που κόντευαν να τρυπήσουν το ρούχο της.
Την καλωσορίζω και με ευχαρίστησε με ένα βαθύ γλωσσόφιλο
Φιλάει πολύ ωραία αν και τα χείλη της είναι σκληρά λόγω προφανώς αισθητικών παρεμβάσεων. Μιλάει άψογα αγγλικά και αυτό είναι θετικό αν και ασύνηθες για Λατίνα. Αφού συζητήσαμε λίγα λεπτά βγάζει το φόρεμα της και αποκαλύπτεται η γυμνή αλήθεια!

Αρκετά αρκετά πιο γεμάτη από ότι δείχνουν οι φωτογραφίες της. Δε με ενοχλησε καθόλου γιατί το σώμα της είναι σφιχτό.
Ξαπλώνει δίπλα μου αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα και το χαμούρεμα και διαπιστώνω ότι τα ομολογουμένως υπερτροφικά βυζιά της είναι λόγω της εγχείρησης πολύ σκληρά. Για μένα μεγάλο αρνητικό σε μια γυναίκα αυτό. Οι ρώγες της εντωμεταξύ είναι μονίμως σηκωμένες.
Ξεκινάμε ένα ωραίο 69 και και ο πρώτος γύρος τελείωσε έτσι! Χύνοντας ο ένας τον άλλον. Πρώτα εκείνη στο στόμα μου και μετά εγώ που αλλού πάνω στα βυζιά της! Της αρέσει Και να γλύφει και να την γλύφουν. Ωραίο μουνί και πεντακάθαρο! Μπήκε έκανε ντουζ και γύρισε στο κρεβάτι. Κουβεντούλα και δεύτερος γύρος!
Ήθελε να την πάρω στα τέσσερα. Ομολογουμένως έχει πολύ μεγάλο και ωραίο κώλο και ήταν πολύ ωραία η θέα του αλλά ρε παιδιά και ο κώλος πλαστικός! Μεταξύ σοβαρού και αστείου ήθελα να κλείσω τον κλιματισμό μη μου λιώσει! Της αρέσει Το σεξ σε όλους τους ρυθμούς όχι ιδιαίτερα δυνατά αλλά είναι δεκτική. Τη δεύτερη φορά τελείωσα άνω στον μεγάλο κώλο της. Είχαμε 10 – 15 λεπτά ακόμα Και δεν έκανε καμία κίνηση να φύγει. Έκανε ντους ξάπλωσε δίπλα μου και τελειώσαμε το ραντεβού όπως τα αρχίσαμε αγκαλιά και γλωσσόφιλα. Ήταν μια πολύ ωραία συνάντηση αλλά Με χάλασαν όχι τόσο οι αισθητικές παρεμβάσεις που έκανε αλλά το ότι ήταν αποτυχημένες λόγω της αίσθησης που αφήνουν. Για μία φορά όμως ήταν πολύ πολύ καλή!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 08, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Troublemaker_
Σεβαστός
16
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, boudog, linear και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαρτίου, 2025
Μάλιστα. Ἤσασταν κατατοπιστικώτατος.... Πρὀς ἀποφυγήν λοιπόν λόγω διαστάσεων ΥΓ:"από ό,τι" "γλΕΙφω"
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1