Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 203 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Με την Μαρία, γνωριζόμαστε από παλιά προ υποχρεώσεων.
Οπότε, ξέρουμε τα πατήματα μας κ κάναμε καλό σεξ!
Μεσημεριανό ραντεβού με εύκολη συννενόηση στο βαιμπερ κ μου γρατζουναει την πόρτα του γαμιστρωνα. Σχεδόν όπως την θυμάμαι, με λίγο περιποιημένο πρόσωπο από πλαστικές. Είναι χρόνια στους στίβους μάχης, αλλά πιστόλι, με φορέματα, γόβες κ τις βυζάρες να σκάνε μέσα στο μπλουζάκι! Φιλάκια με ερωτήσεις για το πώς τα περνάμε εκατέρωθεν και είχα πετρώσει με την εικόνα της που είναι παντα σέξυ κ μοσχομυριστη!
Μου τον έπιασε και λέει ότι τον θυμάται ότι πετρώνει κ καρφώνει καλά!
Τρομερά μωβ εσώρουχα κ πιπιλισμα στις ρωγαρες της που μου γέμισαν το στόμα μόλις καβλωσαν! Η πουτσα μου κόντευε να εκραγεί κ την πήρε στο στόμα κάνοντας τον χαρακτηριστικό ήχο, ενώ σάλια έτρεχαν στα μπαλάκια μου, που τα εγλυφε με χαρά!
Προφύλαξη κ ιεραποστολικά δυνατά με εκείνη να λέει ότι μου είχε λείψει κ είμαι πολύ καβλωμενος! Ποδαράκια πάνω κ στους ώμους της τα εγλυψα κ λίγο, γιατί μοσχομυριζαν κ δεν είχε πατήσει κάτω. Στα 4 δυνατά με ξυλιες κ δεν άντεξα, βγάζω λάστιχο κ της τα ρίχνω στο στόμα με βογγητα! Όπου πήγε να τα φτύσει.
Ντουζακια κ αραξαμε να πούμε τα νέα μας, ενώ μου χάιδευε το καυλι. Άρχισα να καυλώνω κ την έβαλα 69 με εμένα από πάνω, να δίνω πόνο! Έκανε πολύ καλούς ήχους! Στα 4 ξανά κ τρελό σεξ ιδρωνα κ ανέλαβε αυτή με Καβάλα κ πολύ δύναμη! Κάναμε πολύ θόρυβο κ με θυλαζε για να το βουλώσω! Είναι οπο τις καλύτερες ρώγες! Αισθάνθηκα μωρό! Δεν τελείωνα κ έδινε πόνο μέγιστο κ ιδρώτα! Συντονιστηκα μαζι της με χουφτωμα κ δύναμη, κατάφερα να χύσω με μουγκρητό κόκκινου ταύρου!
Η Μαρία είναι εγγύηση κ vfm, κι ας έχουν περάσει τα χρόνια, δεν είναι Φερράρι ούτε Φίατ είναι προς το Bmw! Τα κάνει όλα όσο πρέπει!
Έκατσα να βρω τις ανάσες μου όταν έφυγε και έλιωσα στο ντους για να σβήσω κ να επιστρέψω σπίτι μου χαλαρωμενος από κουραστική μέρα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 10, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Pipakwlos
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, PaNik14, DRAGON XXX και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Απριλίου, 2025
Πως την βρισκουμε?? υπαρχει κατι ?
27 Απριλίου, 2025
https://www.bourdela.com/forum/threads/maria-moldavi.251522/

Είναι η αγγελία της, με το τηλέφωνο σε ισχύ!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2