Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 10 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το κέντρο κατάλαβε τις ανάγκες μου και κανόνισε το ραντεβού να γίνει στην ώρα του. Με το που με είδε έσκασε φιλί στο στόμα. Πολύ καλή η διάθεση της, ενεργή και αποφασισμένη να δοθεί και να την απολαύσεις .Το χαμόγελο και αύρα της ήταν τόσο θετικά που κατάλαβα με την πρώτη ότι θα περάσω καλά .
Τα αγγλικά της φτωχά αλλά έχει το μυαλό να καταλάβει πολλά και λιγότερο από 6 στην επικοινωνία δεν μπορώ να της βάλω. Πραγματικά όμορφη γυναίκα με το σώμα ελαφρώς χαλαρό . Κωλαρακι όμορφο και βυζί σχετικά μικρό αλλά με πολύ καλό σχήμα. Πέρασα γρήγορα για προετοιμασία στην τουαλέτα και την βρήκα στο κρεβάτι έτοιμη να με περιποιηθεί .
Ιδανικό το κορμί της για γλείψιμο, από το λαιμό της μέχρι και τα πόδια της δεν άφησα σημείο χωρίς να περάσω.Το δέρμα λείο, και αντιδρούσε στο άγγιγμα και το γλείψιμο μου. Ασχολήθηκα εκτενώς με τα βυζιά και τις ρώγες ενώ στην συνέχεια έκανα ένα καλό γλειφομούνι στην όμορφη τρύπα της.
Το μουνί της το γάμησα με την γλώσσα μου αρχικά, οι ρώγες της από το ρούφηγμα γίνανε πέτρα. Αρχίσαμε πάλι τα φιλιά και μου έδειξε ότι γουστάρει τα προκαταρκτικά. Επιδόθηκα σε αυτό που ποθούσα και μπήκε στο μυαλό μου μόλις την είδα.
Στο τσιμπούκι έλαβα ωραίες υπηρεσίες με γλείψιμο και στην γύρω περιοχή και πολύ επιμονή . Της αρέσει να κλείνει τα μάτια όταν γλύφει το καυλι και προσέχει καλά να μην ακουμπήσει δόντια. Σάν σύνολο μία πίπα που την βρήκα πολύ ερωτική.
Βάλαμε καπότα και στήθηκε στα τέσσερα. Το μουνι καλό απο αίσθηση και στήνεται να στο δώσει καλά πραγματικά . Έδωσα πόνο καθώς μου ήταν αδύνατον να συγκρατήσω τις ορμές μου. Στον δεύτερο γύρο αρχίσαμε πιο χαλαρά και gfe, φιλία με ιεραποστολικό και μετά τα πόδια της στους ώμους μου. Στην συμμετοχή να προσθέσω ότι κάνει πολύ ωραίο παιχνίδι με τα μάτια, το βλέμμα της σέξι και δείχνει την καύλα της. Στα τελευταία λεπτά την έβαλα πάλι στα τέσσερα για να έχω και πάλι την ωραία θέα μπροστά μου πριν φύγω. Σαν σώματά ταιριάξαμε αρκετά καλά αν όχι τέλεια. Έχει καλό ύψος και ωραία σχήματα αλλά αυτό που κάνει το ραντεβού να ξεχωρίζει μαζί της είναι ότι γαμιεται σαν κανονική γυναίκα και όχι πληρωμένη πουτανα .

Τα λεφτά τα έδωσα στο τέλος, όπου με χαιρέτησε με φιλάκια .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 05, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών