Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 12 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Από την ώρα που την είδα μου έβγαζε κάτι προστυχο η λατινα αυτή. Αφού βρήκα ευκαιρία κάλεσα το γραφεία να την στείλει για μια ώρα στο χοτελ μπιλ. Μπάνιο και κάθισα με τσιγάρο κ ποτό περίμενα.
Κτύπησε η πόρτα κ μπαίνει το κοντοπουτανο με τορπίλες βυζαρες κ χειλη κατακόκκινα βαμμένη. Αγγλικά λίγα δεν πειράζει.
Την έβαλα να γονατίσει σαν υποτακτικη τσουλιτσα που ζητά δουλειά από τον διευθυντή της. Της κρατούσα το κεφάλι με τα δύο χέρια πάνω κάτω, πνίγηκε στο deepthroat δεν την χαλάρωσα καθόλου. Έφυγαν τα χυσια στο στόμα την κράτησα καλά να τα γλυψει. Αφού γδυθηξε κάναμε μπάνιο μαζι, άναψα τσιγάρο και την έβαλα να γλύφει απαλα για την γαμησω. Λιγο γεματούλα αλλά οκ στα τέσσερα,ψοφάνε αρκετές σφαλιάρες στην κωλάρα της. Φωναχε κάτι καυλωτικα μάλλον στην γλώσσα της ,ωτγς κρατούσα τα μαλλιά κ την καρφωνα βαθιά. Βγήκα την γύρισα κ εχυσα στις βυζαρες της , της τα αλείψα στις ρογες της , με κοίταζε με άγριο προστυχο βλέμμα.
Είχαν μείνει 5 λεπτά μου έκανε μασαζ με τις βυζαρες της. Αξίζει για κωλογαμησι , είναι υποτακτικη στο κρεββάτι προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη. Δεν είναι για συζητήσεις κτλ, αλλά για ξεφτιλισμα. Λεφτά στο τέλος της άρεσε το εξτραδακι.
Λόγω πολλών επιλογών βάζω ίσως, επόμενη επιλογή μάλλον προς ανατολικό μπλοκ. Καλή άνοιξη να έχουμε, αντε να έρθει κ το καλοκαιράκι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 02, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή