Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 28 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 119688
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πολλαπλή (εκ των αμέτρητων πραγματικά συναντήσεων) ύστερα από κανένα μήνα λόγω και απουσίας της κορασίδος για ένα διάστημα . Την είχα γνωρίσει στο τέταρτο μήνα όταν είχε ξεκινήσει ήταν ακόμα σχετικά άγνωστη και εύκολα διαθέσιμη στο γραφείο και με είχε εκπλήξει από τη πρώτη συνάντηση μας . Επαναλήφθηκαν αρκετές και σε κάθε φορά δεν υστερεί σε τπτ της προηγουμενης και δε δείχνει σημάδια κούρασης .
Αφού έφαγα ένα μεγάλο μπολ μπακαλιάρο σκορδαλιά και δύο πιτόγυρα με τζατζίκι την περίμενα . Ηρθε όπως πάντα το γραφείο στην ώρα του . Μαλλί πιασμένο κότσο , μινακι μαυρο γοβιτσες μαύρες με καλσόν και κρίκοι στα αυτιά που ξέρει ότι μου αρέσουν . Τώρα τα του προγράμματος λεπτομέρειες νομίζω τα ξέρει ο καθένας μας και ξέρετε αν τιμάει το σκοπό για τον οποίο έρχεται , το στοματικό της σήμερα ειδικά μου θύμισε τα πρώτα ραντεβού μας ήταν από τα καλύτερα της με αμέτρητα deepthroat μάλλον ήμουν τυχερός που την έκλεισα σε μέρα με καλή διάθεση της γιατί σίγουρα σήμερα προσέφερε το κάτι παραπάνω . Ο χρόνος περνάει κάθε φορά σφαίρα μαζί της .
Σίγουρα το γραφείο έχει και άλλες επιλογές εξίσου καλές και παλαιότερες στο χώρο που έχω σκοπό να συναντήσω από βδομάδα . Η Βίκυ όμως ειναι μια σταθερή αξία που δε υπάρχει περίπτωση να μετανιώσει κανείς που θα τη συναντήσει .
Ανυπομονώ και για τη επόμενη φορά και να περνάτε και καλύτερα από εμένα .
Υ.Γ: φυσικά δέ έφαγα σκορδαλιές και τζατζίκια πριν τη συνάντηση ήταν black humour

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 27, 2025
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν