Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 3 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σάββατο με τέτοιο πουτσόκρυο και μένα με έπιασε η τρέλα να κλείσω κάποια κοπέλα!
Η διαδρομή μέχρι να φτάσω Πρίαμο τσουχτερή.

Στην εμφάνιση της κοπέλας τώρα.
Ψηλή κοπέλα , κάπου 1,75 - 1,76 σωστή η καρτέλα εδώ. Πρόσωπο όπως στις φωτογραφίες , ένα τσικ πιο γλυκούλα. Στα κιλά .... επ ουδενί 63 που γράφει η καρτέλα
προσθέστε και άλλα give or take γύρω στα ~72 ( εξού και παραπλανητικές οι φώτο). Κοιλίτσα και παχάκια στη περιφέρεια , μηρούς. Κώλος χαλαρός και πεσμένος
χωρίς ίχνος BBL ( για κάποιον κωλάκια σαν εμένα , ήττα! ). Στήθος 2,5αρι φυσικό με ωραίες ρώγες για πιπίλισμα, τομές από κάτω , ίχνος ότι έχει κάνει αφαιρέση
την σιλικόνη που είχε. Επίσης ασπρουλιάρα δεν σου μοιάζει οτι είναι Βραζιλιάνα.

Άνοιγμα πόρτας και μου δίνει κατευθείαν γλωσσόφιλο. Οκ έχει καλή διάθεση , οδεύομε καλώς.
Στα του σεξ η κοπέλα δέχεται τα πάντα. Βαθιά γλωσσόφιλα , γλειφομούνι , γλειφοκώλι , δάχτυλα μπρος-πίσω ( επιφανειακά πίσω ) , και για να σε προλάβω maure gate
ναι και κωλοσκάμπιλα. Βλέποντας αυτό το γλυκό μουτράκι δε σε προδιαθέτει για την πίπα που θα ακολουθήσει. Αργή για αρχή , παίξιμο με τη γλώσσα στο κεφάλι ,
αλλά με ξαφνικά μπουκώματα μέχρι τη μέση και μετά μέχρι τέρμα. Δεκτική σε εκτεταμένο mouthfuck. Τέσσερις στάσεις doggy , cow-girl , reverse cow-girl
(δυστυχώς εδώ η κοπέλα δεν είχε αντοχές για να αντέξει πολύ ώρα στη στάση) και ιεραποστολικό με το πόδια της στους ώμους , ώστε να έχω πρόσβαση στα χείλη της.
Στις εναλλαγές των στάσεων και ισπανική με αυτήν να γλείφει με τη γλωσσίτσα της το κεφαλάκι με μανία. Μετά από ένα μανιώδες 35λεπτο το τέλος ήρθε στα κωλομάγουλα
της. Μπάνιο εκατέρωθεν , έπλυνε και τα δόντια της το μωράκι , μου φάνηκε περίεργο , αλλά όταν επέστρεψα από το μπάνιο την βρήκα ήδη ντυμένη και έτοιμη να φύγει
στο 45'. Δεύτερος γύρος δεν παίζει ποτέ οπότε της έδωσα το οκ να αποχωρήσει. Ξέχασα να αναφέρω ότι αγγλικά δεν ξέρει οπότε μην περιμένετε πολλά για συζήτηση.
Της αρέσει η Αθήνα και οι Έλληνες , και το μόνο της παράπονο από μας είναι οτι την έχουμε μεγάλη??? Χαχαχα!

Δε μπορώ να πω , καλά πέρασα , αλλά το σώμα τη κοπέλας θέλει επειγόντως γυμναστήριο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 22, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Senteron
Σεβαστός
8
Πόντοι:
1.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bataclan00, baroc, tsontopoulos και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Φεβρουαρίου, 2025
Ὡραῖος! ΥΓ: "ΠΟΛΛΗ ὥρα"
review reaction 1 BisexualWannabe, ggalatsi, boudog και 6 άλλα μέλη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Η φωτογραφία στην παραλία την δείχνει όπως είναι τώρα;
review reaction 1 hornyasfuck, Haris, Senteron και 1 ακόμα μέλος
24 Φεβρουαρίου, 2025
@Heavywash όχι σκέψου περισσότερα κιλά.
review reaction 4 review reaction 1 BisexualWannabe, Heavywash, hornyasfuck και 3 άλλα μέλη
13 Ιουλίου, 2025
Το έχω αναφέρει ξανά σε άλλη κριτική συναγωνιστή για άλλη κοπέλα, όταν διαβάζω mouthfuck τρέχω σαν τρελός Πλατύ χαμόγελο να τις ξελαρυγγίασω Ναι!

Επίσης, τελευταία έχω διαβάσει πως πολλες είτε ανεξάρτητες είτε όχι πως παραπονιούνται για το μέγεθος κ το κοπάνημα που ρίχνουμε εδώ στην ΕλλάδαΑσάλιωτα
review reaction 3 review reaction 1 Bartender 74, xan4625, Senteron
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4