Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 8 10
Call-Girls
37896
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Εξαιρετική όπως πάντα η επικοινωνία με το γραφείο
και το ραντεβού κλείστηκε στο χώρο της κοπέλας για 1 ώρα
από το ασανσέρ άρχισαν οι καύλες είχε γεμίσει το ασανσέρ με καυλωτικό άρωμα γυναίκας δεν ξέρω πια το είχε βάλει πραγματικά ήμουν σε κατάσταση να τραβήξω μαλακία στο ασανσέρ
με το που μπαίνω μέσα
με υποδέχτηκε με σέξι μαύρα
εσώρουχα
πρόσωπα πουτανε
με γαλανά μάτια
ξανθά μαλλιά
στήθος ενισχυμένο
σώμα καλό
με διάσπαρτα τατουάζ
είναι ψηλή κοπέλα
27 χρονών είπε από σερβία
ικανοποιητικά αγγλικά
μόλις με είδε εγλειψε τα χείλη της με τη γλώσσα της με κολλάει στον τοίχο και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα πωω ρε Elganador λέω από μέσα μου θα γαμήσουμε καλά σήμερα
την σταματάω και μπαίνω για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα
δε με άφησε σε ησυχία και ήρθε μαζί μου έβγαλε τα εσώρουχα άνοιξε το νερό και άρχισε να με πλένει με σαμπουάν η πουτσα είχε γίνει κόκκινο αίμα
έπεσε στα γόνατα και το πήρε στο στόμα πιπα εξαιρετική υγρή βαθιά περιποίηση μέχρι πνιγμού εκεί δεν άντεξα και την πότισα σπέρμα στο στόμα
και η πουτανα να τα καταπίνει
την παίρνω από το χέρι και την πάω στο κρεβάτι
την έστησα στα τέσσερα και εκεί στην κυριολεξία την ξεμουνιασα με ασταμάτητο κομπρεσέρ να της λέω δεν φεύγω από δω μέχρι να με γεμίσεις με τα υγρά σου
βγάζω προφυλακτικό και της το δίνω ξανά στο στόμα της τον κάρφωνα μέχρι το λαρύγγι
τι ξαπλώνω στο κρεβάτι της ανοίγω τα πόδια και βάζω τρία δάχτυλα στο μουνάκι της και εκεί δεν άντεξε και με πότισε με τα υγρά της
βάζω προφυλακτικό και με πρώτη στάση ιεραποστολικό μετά από πάνω μετά στα πλάγια ξανά στα τέσσερα ξανά ιεραποστολικό και την κατάλληλη στιγμή μου βγάζει το προφυλακτικό και την ποτίζω σπέρμα στο στόμα ξανά
πραγματικά μία εξαιρετική συνάντηση με μία γκόμενα βγαλμένη από ταινία πορνό
πέρασα εξαιρετικά και ανυπομονώ να την ξαναδώ και πάλι πολύ σύντομα
μέχρι τότε
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
και το ραντεβού κλείστηκε στο χώρο της κοπέλας για 1 ώρα
από το ασανσέρ άρχισαν οι καύλες είχε γεμίσει το ασανσέρ με καυλωτικό άρωμα γυναίκας δεν ξέρω πια το είχε βάλει πραγματικά ήμουν σε κατάσταση να τραβήξω μαλακία στο ασανσέρ
με το που μπαίνω μέσα
με υποδέχτηκε με σέξι μαύρα
εσώρουχα
πρόσωπα πουτανε
με γαλανά μάτια
ξανθά μαλλιά
στήθος ενισχυμένο
σώμα καλό
με διάσπαρτα τατουάζ
είναι ψηλή κοπέλα
27 χρονών είπε από σερβία
ικανοποιητικά αγγλικά
μόλις με είδε εγλειψε τα χείλη της με τη γλώσσα της με κολλάει στον τοίχο και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα πωω ρε Elganador λέω από μέσα μου θα γαμήσουμε καλά σήμερα
την σταματάω και μπαίνω για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα
δε με άφησε σε ησυχία και ήρθε μαζί μου έβγαλε τα εσώρουχα άνοιξε το νερό και άρχισε να με πλένει με σαμπουάν η πουτσα είχε γίνει κόκκινο αίμα
έπεσε στα γόνατα και το πήρε στο στόμα πιπα εξαιρετική υγρή βαθιά περιποίηση μέχρι πνιγμού εκεί δεν άντεξα και την πότισα σπέρμα στο στόμα
και η πουτανα να τα καταπίνει
την παίρνω από το χέρι και την πάω στο κρεβάτι
την έστησα στα τέσσερα και εκεί στην κυριολεξία την ξεμουνιασα με ασταμάτητο κομπρεσέρ να της λέω δεν φεύγω από δω μέχρι να με γεμίσεις με τα υγρά σου
βγάζω προφυλακτικό και της το δίνω ξανά στο στόμα της τον κάρφωνα μέχρι το λαρύγγι
τι ξαπλώνω στο κρεβάτι της ανοίγω τα πόδια και βάζω τρία δάχτυλα στο μουνάκι της και εκεί δεν άντεξε και με πότισε με τα υγρά της
βάζω προφυλακτικό και με πρώτη στάση ιεραποστολικό μετά από πάνω μετά στα πλάγια ξανά στα τέσσερα ξανά ιεραποστολικό και την κατάλληλη στιγμή μου βγάζει το προφυλακτικό και την ποτίζω σπέρμα στο στόμα ξανά
πραγματικά μία εξαιρετική συνάντηση με μία γκόμενα βγαλμένη από ταινία πορνό
πέρασα εξαιρετικά και ανυπομονώ να την ξαναδώ και πάλι πολύ σύντομα
μέχρι τότε
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Elganador
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ξέρει και ισπανικά; :think:
Heavywash
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ή κατάσταση έχει ξεφύγει!!!

Lost soul
23 Φεβρουαρίου, 2025
Πες μας το μυστικό σου ελγαναδορ που όλες σου έρχονται στο μπάνιο από μόνες τους και με χαρά.. πως τα καταφέρνεις;
GeneralWinter
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τι εξτραδάκι πήρες με +50Ευρώ???
B
BisexualWannabe
26 Φεβρουαρίου, 2025
Την περιμένω για τριο μαζί με τη Meri
Διαγραμμένο μέλος 174826
27 Φεβρουαρίου, 2025
Άνετα η τοπ επιλογή του γραφείου. Θα είναι εδώ μέχρι τις 20 Μαρτίου μου είπε
Διαγραμμένο μέλος 174826
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6