Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 71951
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Χρωστούμενη για την Αλέξια την οποία συνάντησα πριν τα Χριστούγεννα.

Οταν άνοιξε η πόρτα μπήκε ένα πολύ γλυκό κορίτσι μέσα στο δωμάτιο. Δεν θα την παρατηρήσεις έξω στον δρόμο, ήταν όμως πολύ χαμογελαστή και γλυκιά.

Τα είπαμε λίγο, 3-4 λεπτά ενώ γδυνόμασταν. Το σώμα της είναι το σώμα μιας κοπέλας που είχε κιλά και τα έχει χάσει. Αθλείται μου είπε και αρχίζει και φαίνεται στο σώμα της.

Στα του αγώνα, η πίπα της ήταν αξιοσημειωτη και καλή. Φιλιά στο στομα επιδερμικά και χωρίς γλώσσα εκατέρωθεν, ξεκινήσαμε πρώτα με ιεραποστολικό και μετά με cow όπου ήρθε η κατάθεση. Ωραία η αίσθηση του μουνακίου της ομολογώ.

Μπανάκι και φρεσκάρισμα και οι δυο και μετά στο κρεβάτι για λιγο κους κους. Επειδή 2η φορά συνήθως δεν παιζει για μενα όπως ήμουν ξαπλωμένος με την πετσέτα και μιλάγαμε για καλά Ιταλικά εστιατόρια πάει το χέρι της από μόνης της΄, με 20 λεπτά στο ρολόι, κατω από την πετσέτα και αρχίζει να τον πιάνει και να τον παίζει. Με το σήκωμα του πεους ανέβηκε από πάνω οπού γαμήθηκε πολύ καλα και με πολυ υπομονή μέχρι να χύσω.

Ομολογώ ότι δεν το περίμενα και το 2ο χυσιμο ήταν καλοδεχούμενο μιας και ημουν άχυστος καμιά βδομάδα τότε.

Και μια προσωπική σημείωση εδώ: Με όσες ''μετριες'' έχω βρεθεί τα τελευταία χρόνια έχω κάνει τα πιο ωραία χυσίματα και γαμήσα. Ενω με τις ''μουνάρες'' πάντα μένω στο 1 χύσιμο. Τι σου είναι η διάθεση και η αγάπη για το επάγγελμα ε;;

Αλέξια σε ευχαριστώ πολύ για το 2πλο χύσιμο και την μια γεμάτη ώρα.

Καλα γαμησα σε ολους - καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Elampra
Σπουδαίος
20
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 C.G.A, hornyasfuck, boudog και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2025
Συγνωμμη που ρωταω,χωρις να θελω να φανω ασεβης,αλλα στη δευτερη φορα προφυλακτικο δεν εβαλε??
review reaction 1 hornyasfuck
22 Φεβρουαρίου, 2025
Προφανως…Δεν θα εκανα και εγω χωρις.
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2