Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 5 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από την μεγάλη απογοήτευση με την Εύα (glamour) ήθελα κάπου να ξεδώσω
εχω κοζαρη φωτογραφίες της κοπέλας από το σάιτ και όλο το σύνολο μου άρεσε πολύ και με καυλωνε απίστευτα
εύκολη συνεννόηση με το γραφείο και αφού με ενημέρωσαν ότι είναι διαθέσιμη την ώρα που ήθελα τα διαδικαστικά κανονίστηκαν
στην ώρα της η Αφροδίτη
μόλις άνοιξα την πόρτα τα μάτια μας ενώθηκαν και μου έφυγε η μιλιά
πρόσωπο όμορφο γλυκό
22 χρονών είπε από Ελλάδα
στήθος φυσικό με ωραία ρώγα
σώμα στεγνό μοντελε
με διάσπαρτα τατουάζ
χαιρετούρες και ζήτησε να πάει για φρεσκάρισμα
επιστρέφει από το μπάνιο και ήρθε και έκατσε κοντά μου στην πολυθρόνα
δεν κρατήθηκα πετάω την πετσέτα και της το δίνω στο στόμα πιπα καλή με πέρασμα και από τα δίδυμα την παίρνω από το χέρι και την πάω στο κρεβάτι της ανοίγω τα πόδια και ορμάω στο πεντακάθαρο μουνάκι της με τη γλώσσα μου το έγλειφα σαν λυσσασμένος και η γκόμενα να μου πιάνει το κεφάλι και να βογκάει από καύλα
ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα της λέω ήρθε η ωρα σου περνάω καποτα τη στήνω στα τέσσερα και μπαίνω μέσα της με δύναμη και η ρουφιανα χαμήλωσε και άλλο ανεβασε την κωλαρα της ωραία να έχω πρόσβαση δυνατή
αγριο σφυροκόπημα με ένταση και να μου λέει μωρό μου μη σταματάς συνέχισε με αυτό το ρυθμό και εγώ να μη σταματάω ούτε λεπτό να την καρφώνω βγάζω προφυλακτικό και της το δίνω ξανά στο στόμα η γκόμενα το έγλειφε όλο πάθος το ζούσε κι αυτή μαζί μου και το έδειχνε με κάθε τρόπο πέρασμα ξανά προφυλακτικό και πάμε ιεραποστολικό ξανά στα τέσσερα από πάνω πλαγιαστό
εκεί δεν άντεξα και την πότισα σπέρμα στο λαιμό
από τα πολύ καλά μου ραντεβού με Ελληνίδα εσκορτ η γκόμενα είναι φοβερή νιάτα φρεσκάδα ομορφιά και όρεξη να σε κάνει να περάσεις πολύ καλά τι άλλο να ζητήσει κανείς

Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Foorever, Kostasss2310, tsontopoulos και 52 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2025
Για πες μου
οι πετσέτες πάνε δωδεκάδα?
review reaction 3 hornyasfuck, BisexualWannabe
10 Μαρτίου, 2025
Τι παίζει με τα δόντια της; σε 1-2 φωτογραφίες αχνοφαίνεται ότι είναι λίγο χάλια, πράγμα κακό για αυτή την ηλικία
review reaction 4 review reaction 1 BisexualWannabe, Bartender 74, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2