Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 10 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η τηλεφωνητρια μου την προτεινε αφου της ζητησα μιλφακι και οντος μου αρεσε στις φωτογραφιες. Εκλεισα στο ξενοδοχειο της που μου ηταν βολικο και οικονομικα και σε αποσταση.
Ανοιγοντας την πορτα φανερωθηκε περιποιημενη και με καλη διαθεση, εμφανιση συνολικα περιπου ιδια με τις φωτογραφιες.
Μου γεμισε το ματι κατευθειαν και προσπαθησα να μιμηθω την καλη της διαθεση παρολο που η δικη μου δεν ηταν η ιδανικη.
Περασα για μπανακι και οταν βγηκα την βρηκα να παιζει με τις θηλες της.
Ξεκινησαμε φιλια ερωτικα και πολυ γρηγορα φτασαμε στο τσιμπουκι. Η γλωσσα της περασε τοσο απο το καυλι οσο και απο τα παπαρια. Η δικη μου απο τα βυζια στο μουνι και απο το μουνι στην κωλαρα. Καμια αμφιβολια στην καθαριοτητα της και οι τριχες ανυπαρκτες.
Σεξ ξεκινησαμε με καβαλημα, σαν σωστο μιλφακι ξερει τι κανει και φανερωνει τις καυλες της χωρις ντροπες.
Το κορμι της εχει τις παραμετρους για σκισιμο και η επομενη στα στα τεσσερα. Σφυροκοπημα με ενταση και χαστουκια στον κωλο. Ανυψωσε την φωνη και ακουστηκε σιγουρα στους διαδρομους του ξενοδοχειου, το μουνι με γεμισε ζουμια.
Μετα το λυτρωτικο χυσιμο στα κωλο μαγουλα ξαπλωσα και μου εκανε μασαζ.
Ο δευτερος γυρος οδηγηθηκε εξολοκληρου απο εκεινη. Ωραια εμπειρια να ξερει τι κανει η γυναικα, θα την συνιστουσα σε οσους γουσταρουν την ηλικια αυτη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 12, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή