Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 10 10
Call-Girls
71215
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Πρόσφατη συνάντηση, μου άρεσε πολύ το σώμα από τις φώτο και οι κριτικές καλές οπότε ψήθηκα.
Έφτασε με μικρή καθυστέρηση, δυστυχώς καμία σχέση με αυτό που περίμενα, ηλικιακά λίγο μεγαλύτερη αλλά όχι πολύ, το σώμα και η όρεξη της όμως καμία σχεση με αυτό που περίμενα. Στο πρόσωπο μια πρόστυχη αγριάδα.
Αν και ήταν σχετικά νωρίς, ήταν κουρασμένη και βαριεστημένη. Δεν ήθελε πολλά πολλά, είπε δεν της άρεσει να της πιάνουν το μουνακι της και οι ρωγες ευαίσθητες οπότε και εκεί τζίφος.
Έπρεπε να την είχα διώξει εξ αρχής αλλά η καυλες και η ελπίδα πεθαίνουν πάντα τελευταίες.
Δεν ξέρω αν μου έστειλαν άλλο κορίτσι, γιατί ακόμα διαβάζω κριτικές άλλων και η διαφορά στην εμπειρία μου μαζί της είναι τεράστια.
Με λίγα λόγια τα έκλαψα τα λεφτά μου.
Έφτασε με μικρή καθυστέρηση, δυστυχώς καμία σχέση με αυτό που περίμενα, ηλικιακά λίγο μεγαλύτερη αλλά όχι πολύ, το σώμα και η όρεξη της όμως καμία σχεση με αυτό που περίμενα. Στο πρόσωπο μια πρόστυχη αγριάδα.
Αν και ήταν σχετικά νωρίς, ήταν κουρασμένη και βαριεστημένη. Δεν ήθελε πολλά πολλά, είπε δεν της άρεσει να της πιάνουν το μουνακι της και οι ρωγες ευαίσθητες οπότε και εκεί τζίφος.
Έπρεπε να την είχα διώξει εξ αρχής αλλά η καυλες και η ελπίδα πεθαίνουν πάντα τελευταίες.
Δεν ξέρω αν μου έστειλαν άλλο κορίτσι, γιατί ακόμα διαβάζω κριτικές άλλων και η διαφορά στην εμπειρία μου μαζί της είναι τεράστια.
Με λίγα λόγια τα έκλαψα τα λεφτά μου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4

Τα κακά ραντεβού είναι πιο σημαντικά να τα ξέρουμε από τα καλά.