Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 94 10
Call-Girls
372755
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η Άρτεμις σε δυο συναντήσεις μου που την γνώρισα μέσα στους προηγούμενους μήνες ήταν και «γαμώ» !!!
Εξηγούμαι:
Και "γαμώ τα παιδία" γιατί ήταν ευγενέστατή, ξεκάθαρή σε ότι έλεγε και πρόσφερέ 100% αυτό που υποσχέθηκε. Χαμογελαστή, με καλή διάθεση σε όλο το ραντεβού, ανθρώπινη χωρίς όμως να τρώει χρόνο, χωρίς κουτό-πονηρίες και με όρεξη να κάνει την δουλεία της.
Και «γαμώ» την κάβλα. Μου έβγαλέ πολλά "γούστα". Γιατί σε όποιον αρέσουν γυναίκες με καμπύλες το κορμί της και κώλος της δεν υπάρχει, είναι αρρώστια. Ότι βλέπετε στης φωτογραφίες και ακόμη πιο καβλερή. Επίσης το πρόσωπο πολύ όμορφα έκφυλό. Ο συνδυασμός να την γαμάς στα τέσσερα και να την βλέπεις στον καθρέφτη να παίρνει εκφράσεις κάβλας στο πρόσωπό συγκαταλέγετε για μένα στις κορυφαίες στιγμές γαμησιού που έχω να θυμάμαι.
ΥΓ¨Γραφώ αυτήν την κριτική για να μην ξεχάσω την Άρτεμις και όχι μόνο. Αφορμή το ότι σήμερα πριν λίγο διάβασα για μια ανεξάρτητη εργαζόμενη κάτι που με χάλασε.
Σκεφτόμουν με αφορμή αυτήν την «κυρία», εάν τελικά οι κοπέλες που κάνουν αυτήν την δουλεία είναι εξορισμού «σκάρτες» ? Και τότε θυμήθηκα κοπέλες όπως την Άρτεμις, την Τζίνα22 (αναφέρω μόνο 2 ενδεικτικά από ανεξάρτητες που έτυχε να γνωρίσω) που είναι και «γαμώ τα παιδία» με όλες τις σημασίες που μπορεί να έχει η έκφρασή αυτή. Αμέσως πήρα πίσω την «κακία» σκέψη!
Εξηγούμαι:
Και "γαμώ τα παιδία" γιατί ήταν ευγενέστατή, ξεκάθαρή σε ότι έλεγε και πρόσφερέ 100% αυτό που υποσχέθηκε. Χαμογελαστή, με καλή διάθεση σε όλο το ραντεβού, ανθρώπινη χωρίς όμως να τρώει χρόνο, χωρίς κουτό-πονηρίες και με όρεξη να κάνει την δουλεία της.
Και «γαμώ» την κάβλα. Μου έβγαλέ πολλά "γούστα". Γιατί σε όποιον αρέσουν γυναίκες με καμπύλες το κορμί της και κώλος της δεν υπάρχει, είναι αρρώστια. Ότι βλέπετε στης φωτογραφίες και ακόμη πιο καβλερή. Επίσης το πρόσωπο πολύ όμορφα έκφυλό. Ο συνδυασμός να την γαμάς στα τέσσερα και να την βλέπεις στον καθρέφτη να παίρνει εκφράσεις κάβλας στο πρόσωπό συγκαταλέγετε για μένα στις κορυφαίες στιγμές γαμησιού που έχω να θυμάμαι.
ΥΓ¨Γραφώ αυτήν την κριτική για να μην ξεχάσω την Άρτεμις και όχι μόνο. Αφορμή το ότι σήμερα πριν λίγο διάβασα για μια ανεξάρτητη εργαζόμενη κάτι που με χάλασε.
Σκεφτόμουν με αφορμή αυτήν την «κυρία», εάν τελικά οι κοπέλες που κάνουν αυτήν την δουλεία είναι εξορισμού «σκάρτες» ? Και τότε θυμήθηκα κοπέλες όπως την Άρτεμις, την Τζίνα22 (αναφέρω μόνο 2 ενδεικτικά από ανεξάρτητες που έτυχε να γνωρίσω) που είναι και «γαμώ τα παιδία» με όλες τις σημασίες που μπορεί να έχει η έκφρασή αυτή. Αμέσως πήρα πίσω την «κακία» σκέψη!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2025
Μακραν η καλυτερη απ'οσες εχω συναντησει.Μεσα σε εναν χρονο 4 φορες και γραφει το κοντερ.

Hawkeye Argill
12 Φεβρουαρίου, 2025
Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.Το κορίτσι είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη!

Manowar24
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρχικά μπράβο σου που πέρασες καλά. Όμως τύπε έπεσες σε μεγάλο φάουλ. Δε μπορεί να επικαλείσαι για το συγκεκριμένο call gril ένα ατυχές γεγονός που στο κάτω κάτω δε σε αφορά κιόλας κι ούτε έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη που βρέθηκες. Τότε να σου πω κι εγώ για τη συγκεκριμένη ότι χάλασε η συνάντησή μας λόγω ότι αρνήθηκε το anal το οποίο ήμουν διατεθειμένος να το πληρώσω με διάφορες φθηνές δικαιολογίες ενώ εσύ το έκανες κανονικά βάση των λεπτομερειών στις πληροφορίες συνάντησης που γράφεις. Την καλημέρα μου

1
123BigGeorge
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συμφωνώ και επαυξάνω!!
V
vagevag20
12 Φεβρουαρίου, 2025
Η γυναίκα είναι όνειρο, δεν υπάρχουν λόγια. Όσο για τα διάφορα σχόλια που υπάρχουν έχω να πω ότι οι κοπέλες δεν είναι άψυχα πράγματα. Οι υπηρεσίες δεν μπορούν να είναι ίδιες για πολλούς λόγους. Από τη στιγμή που δεν λαμβάνει χρήματα για κάτι που δεν κάνει, δεν υπάρχει ούτε δούλος ούτε κοροϊδία. Να περνάτε όλοι καλά.

Atux
16 Φεβρουαρίου, 2025
Ευχαριστώ πολύ!!!!

Artemis♥️
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6