Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 71960
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βαθμολογία χωρίς περιορισμό:
Πρόσωπο: 8
Και σε όλα τα άλλα 10

Από το Call Girls έχω ξεχωρίσει Αντριάννα και Αλεξία. Στέλνω μήνυμα και παίρνω θετική απάντηση για Αλεξία. Και έτσι με λίγα μηνύματα κλείνω για μια ώρα.

Κατευθείαν ξενοδοχείο και μπανάκι για μένα. Στέλνω αριθμό δωματίου και ξαπλώνω για χαλάρωση. Χτύπημα πόρτας, ανοίγω και βλέπω μια κοπέλα που από εμφάνιση δεν σε ενθουσιάζει αλλά ούτε και σε ξενερώνει. Αυτά που με κέρδισαν όμως στο τέλος της συνάντησης ήταν το γλυκό χαμόγελο και το σώμα της.

Φρεσκάρισμα και για εκείνη και βγαίνει από το μπάνιο ολόγυμνη. Μπορεί στο πρόσωπο συνολικά να μην σε κερδίζει αλλά το σώμα της παιδιά είναι καταπληκτικό - ωραίος πλούσιος κώλος και βυζάρες. Είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε στις φωτό χωρίς καμία παρέκκλιση.

Στο παρασύνθημα τώρα, δοκιμάσαμε πολλές στάσεις. Στοματικό από μένα και από εκείνη, 69, στα 4, ιεραποστολικό, cowgirl. Σε όλα ήτανε απλά καταπληκτική. Στοματικό, δε, με τράβαγε για να τον νιώθει πιο βαθειά σε επίπεδο dt, ενώ όταν την περιποιήθηκα εγώ δεν είπε όχι σε εισχώρηση δύο δάκτυλων στο μουνάκι της.

Σε όλα αυτά σαφώς απολάμβανα κώλο και βυζί. Πολύ ωραία σε αίσθηση. Υπέροχη είναι και στα γλωσσόφιλα (στο προφίλ της γράφει φιλί χωρίς γλώσσα) που είχαμε και που δεν σταμάτησαν καθόλου όση ώρα κράτησε το ραντεβού.

Στο επικοινωνιακό κομμάτι, όσο δεν δίναμε τον αγώνα μας, μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι πολύ cool τύπος, έχει διάθεση για κουβέντα και γνωριμία (χωρίς όμως να σου τρώει χρόνο). Με έκανε να νιώσω σαν να είμαστε ζευγάρι στο ενδιάμεσο των γύρων με τα χαχανιτά μας, τη γνωριμία μας και τα συναφή.

Συνοπτικά, η Αλεξία είναι ένα πολύ γλυκό 25χρονο κορίτσι με οκ πρόσωπο αλλά υπέροχο σώμα που τιμάει τα χρήματα που της δίνεις. Αν η συμπεριφορά σου είναι σωστή απέναντι της, θα σου δώσει στιγμές gfe και ταυτόχρονα πάθος και ερωτισμό στο σεξ. Εγκρίνω και σίγουρα θα υπάρξει επανάληψη για μένα.

Αλεξία μου σε ευχαριστώ για τις στιγμές που μου χάρισες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 07, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Spyrman
Σεβαστός
13
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xronakis, Elganador, hornyasfuck και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2025
Με οκ πρόσωπο 8/10 λίγο υπερβολικό μου φαίνεται
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
11 Φεβρουαρίου, 2025
tapantaola, γιατί; Ήταν ένα οκ/ωραίο πρόσωπο άνω του μετρίου. Για μένα το 8/10 είναι μια χαρά, γιατί η βαθμολογία αυτή δε περιλαμβάνει μόνο τα χαρακτηριστικά του προσώπου αλλά και τα φιλιά και τις εκφράσεις της που ήταν τέλεια.
review reaction 1 hornyasfuck
11 Φεβρουαρίου, 2025
Παρέλειψα να τονίσω κάτι πολύ βασικό: ήταν πεντακάθαρη και μοσχομύριζε.
11 Φεβρουαρίου, 2025
Το κωλαράκι της δεν έσκοσες λιγάκι. Για 50 ευρώ, ευκαιρία
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4