Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 63 10
Call-Girls
211434
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
θα είμαι τηλεγραφικός γιατί από την προχθεσινή συνάντηση με την Inessa μου έμειναν λίγα:
Περνάει την πόρτα μου και λέει με την χαρακτηριστική σλάβικη προφορά & broken english (με αυτή την σειρά)
-What? You no shave?
-You tall boy!
-This room very hot!
Κατάλαβα ότι δεν υπήρχε διάθεση και πήγε να κάνει ένα θετικό σχόλιο για να μην πει "βαριέμαι την ζωή μου που είμαι εδώ, άλλος ένας John που πρέπει να εκτονωθεί επάνω μου σήμερα"
Στα της εμφάνισης:
Το πρόσωπό της είναι όμορφο, σικ και elegant, σε αντίθεση με κάτι τσόκαρα που κυκλοφορούν εκεί έξω που μοιάζουν σαν τον τζόκερ.
Το σώμα της έχει κάποια καλά γονίδια και διατηρείται σε ένα επιεικές 6.5/10. Ήδη η χαλάρωση έχει κάνει έντονη εμφάνιση και σου δίνει την αίσθηση ότι σε 4-5 χρόνια θα είναι χάλια. Κάποιος θα πει φυσικά, "γιατί οι δικές μας 40άρες πως είναι" ;
Απαντώ, η πλειοψηφία έχει τα χάλια της, αλλά δεν είναι στο κλαρί για 170 ευρώ την ώρα.
Στο σεξ. Μετά από 10 λεπτά "what, you no finish ?"
Σκέφτομαι, όχι κοπελιά γιατί δεν είμαι 18, και δεύτερον με έχεις ξεκαυλώσει.
Φτάνω σε ένα γενικό συμπέρασμα: οι καημένες οι Ουκρανίδες -λόγω της κατάστασης στην χώρα τους- είναι λίγο καταθλιπτικές. Μέχρι στιγμής 3/3 η συμπεριφορά είναι καρμπόν.
Έψαχνα ένα milf / cougar να μου βγάλει γούστα και μου έβγαλε μια νερόβραστη κοτόσουπα για το συνάχι.
Όποιος μύστης θέλει να κάνει αναπαράσταση σκηνής Rocco να προσπεράσει.
Της εύχομαι κάθε επιτυχία στην ζωή της και γρήγορα ξεμπερδέματα με τους γείτονες της.
Περνάει την πόρτα μου και λέει με την χαρακτηριστική σλάβικη προφορά & broken english (με αυτή την σειρά)
-What? You no shave?
-You tall boy!
-This room very hot!
Κατάλαβα ότι δεν υπήρχε διάθεση και πήγε να κάνει ένα θετικό σχόλιο για να μην πει "βαριέμαι την ζωή μου που είμαι εδώ, άλλος ένας John που πρέπει να εκτονωθεί επάνω μου σήμερα"
Στα της εμφάνισης:
Το πρόσωπό της είναι όμορφο, σικ και elegant, σε αντίθεση με κάτι τσόκαρα που κυκλοφορούν εκεί έξω που μοιάζουν σαν τον τζόκερ.
Το σώμα της έχει κάποια καλά γονίδια και διατηρείται σε ένα επιεικές 6.5/10. Ήδη η χαλάρωση έχει κάνει έντονη εμφάνιση και σου δίνει την αίσθηση ότι σε 4-5 χρόνια θα είναι χάλια. Κάποιος θα πει φυσικά, "γιατί οι δικές μας 40άρες πως είναι" ;
Απαντώ, η πλειοψηφία έχει τα χάλια της, αλλά δεν είναι στο κλαρί για 170 ευρώ την ώρα.
Στο σεξ. Μετά από 10 λεπτά "what, you no finish ?"
Σκέφτομαι, όχι κοπελιά γιατί δεν είμαι 18, και δεύτερον με έχεις ξεκαυλώσει.
Φτάνω σε ένα γενικό συμπέρασμα: οι καημένες οι Ουκρανίδες -λόγω της κατάστασης στην χώρα τους- είναι λίγο καταθλιπτικές. Μέχρι στιγμής 3/3 η συμπεριφορά είναι καρμπόν.
Έψαχνα ένα milf / cougar να μου βγάλει γούστα και μου έβγαλε μια νερόβραστη κοτόσουπα για το συνάχι.
Όποιος μύστης θέλει να κάνει αναπαράσταση σκηνής Rocco να προσπεράσει.
Της εύχομαι κάθε επιτυχία στην ζωή της και γρήγορα ξεμπερδέματα με τους γείτονες της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 05, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3

μου θυμησες τελευταια που ειπα να παω μια μπουρδελοτσαρκα με τον κολητο μου που δουλευει εκει κοντα , κ στο διαλλειμα του μου πε να παμε μαζι μια βολτα. μετα απο ωρα ανακαλυπτω μια ωραια δεσποσυνη κ ειπα να μπω. δινω το 20αρικο και μου λεει να χεις τελειωσει σε 10 λεπτα γιατι μετα αλλα 20 !
και της ειπα αυτο ακριβως . 10 λεπτα ??? δεν ειμαι 18 ! ρε πως αλλαξαν οι καιροι !?!
πως να μην ξενερωσεις ρε φιλε