Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 4 10
Call-Girls 39853
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Κλειώ την συνάντησα πέρυσι τον Φλεβάρη πριν κάνει την εμφάνιση της στο site. Έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στις Ελληνίδες στα όρια του βιτσιου θα έλεγα που στατιστικά σημαίνει ότι 5/10 θα φάω φόλα 3/10 τις έχω ξεχάσει με το που τελείωσει το ραντεβού και 2/10 είναι τα ραντεβού που συνεχίζουν να με κάνουν να μην ξεκολλαω από το βίτσιο. Η συνάντηση με την Κλειώ κατατάσσεται στις 2/10.

Κλειώ λοιπόν. Συνεννόηση άψογη και ταχύτατη (σπάνιο για ανεξάρτητη) από την προηγούμενη για την επόμενη στον χώρο μου. Εμφάνιση κατά την γνώμη μου πολύ πιο όμορφη από τις φωτογραφίες. Πιτσιρικά, φρέσκια και φαίνεται πιο μικρή από την ηλικία που δηλώνει. Μαύρα μαλλιά μακριά τότε,φουστιτσα,καλσονακι, τακουνομποτακι και παλτό μακρύ εν όψη χειμώνα. Έντονο βάψιμο που της πήγαινε και βλεφαρίδα που κρεμαγα και Dainese επάνω. Φωνουλα λεπτή ναζιαρικη με μια εσανς αθωότητας και αφέλειας που σαν σύνολο το βρήκα άκρως καυλωτικο. Δεν είχε αυτό το ξεμπουρδελε κωλομπαρο τι κεράσεις.

Στα του σεξ η φάση πήγε κύριος σε gf ρυθμούς, φιλιά με γλώσσα φουλ (φιλάει πολύ ωραία) στοματικό με καλή χρήση της γλώσσας (θα το χαρακτήριζα στοργικό) Σόμα τζουσι όπως βλέπουμε σφιχτό, καλά στησίματα αγαπημένη στάση στα 4. Σε αυτή τη στάση η κοπέλα βγαίνει από το gf και επιδιώκει δυνατό Ρυθμό και πιο υψηλές στροφές ( ντεφορμε εγώ εκείνη τη μέρα ΧΩΣΤΑΩ) ειδική αναφορά θα κάνω στο γατάκι της ροζουλι κλειστό πεντακάθαρο για φάγωμα. Δυνατότερα σημεία επάνω τής (γνώμη μου) ιεραρχικά πρόσωπο, γατάκι, πάτος. Τελείωμα στο σώμα στο 40 μπανάκι μαζί λόγο ντεφορμαριζματος δεν ψηνομουνα για 2 γύρο και μετά από παρότρυνση της σχεδόν απαίτηση μου έκανε για 20 στοματικό Έτσι! άρα μιλάμε για 1 ώρα σεξ.

Για να κλείνω σιγά σιγά από τα πολύ τίμια κορίτσια του χώρου που τιμάει το δωράκι της. Εάν πάρουμε ως δεδομένο ότι είσαι καθαρός και έχεις τρόπους νομίζω ότι θα έχεις ανάλογη εμπειρία. Όλα όσα περιγράφω πριν ένα χρόνο (ελπίζω να μην έχει αλλάξει κάτι) έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να την ξαναδώ αλά είμαι ο μαλακας της τελευταίας μέρας στα ραντεβού και δεν έχουμε συντονιστεί.

Αντικειμενική βαθμολογία χωρίς κοφτες
Πρόσωπο 8
Σόμα. 7
Επικοινωνία 10
Γενική συμπεριφορά 10
Συμμετοχή στο σεξ 9
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Stadium Municipal
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
481
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kandrik, PETROSANAL1, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2025
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκέ μου
Κάποια στιγμή θα συντονιστούμε δεν μπορεί...
review reaction 1 John_282, RedCole, jackie_jackie και 1 ακόμα μέλος
04 Φεβρουαρίου, 2025
Πολύ καλός ρε φίλε στην περιγραφή σου, με σεβασμό στην κοπέλα και όλα όσα χρειάζετε να ξέρουμε εμείς .
Μπράβο από εμένα!
review reaction 1 TRR, Stadium Municipal
04 Φεβρουαρίου, 2025
Από κιλά???
04 Φεβρουαρίου, 2025
Αξίζει πολύ καλή η Κλειώ τιμια κ ορεξατη..
review reaction 1 TRR, Stadium Municipal
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4