Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 8 10
Call-Girls 38920
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επιλογή Ευας για το προσωπάκι, το νεαρό της ηλικίας και μετά για το κορμάκι της. Από τις φωτό όλα αυτά φαινόντουσαν έμενε να αποδειχτεί και στην πραγματικότητα. Τηλέφωνο στο γραφείο και άμεσο κλείσιμο ραντεβού για την επόμενη ώρα.

Φτάνει το κορίτσι και την υποδέχομαι με τον γνωστό μου τρόπο. Λεφτά κρασάκι στο τραπέζι και ατμόσφαιρα ζεστή και ερωτική όπως πρέπει. Φάνηκε να το εκτιμάει ήταν άνετη και τα αγγλικά της άψογα.

Λοιπόν από κορμί είναι όπως στις φωτό, δεν είναι γυμνασμένη, ελαφρός μπαμπατσικο το κορμάκι της αλλά η κωλαρα κοίταγε ψηλά και ήταν για πολλά σκαμπίλια! Πρόσωπο πολύ όμορφο και γλυκό και είναι οντως στην αναγραφόμενη ηλικία.

Αφού πήγε για φρεσκάρισμα, γύρισε και έτσι όπως ήταν μοσχομυριστή άρχισα να την περιπολούμε εγώ αντί να πιάσει αυτή δουλειά. Ωραίο μουνακι πεντακάθαρο και γούσταρε τρελά. Στο τσιμπούκι ήταν μαστορισα, πολυ καλό και σε κοιτάει στα μάτια. Αφου με έφτασε στο όριο να τελειώσω έγινε αυτό που λεει ο τίτλος. Την έβαλα να κάτσει πάνω μου και να κάνει παιχνίδι. Χοροπηδούσε πάνω στηννπουτσα μου και έπαιζε με την λεκάνη της με πολύ καυλα. Ε κάπου εκεί με δύο τρεις καλές ήρθε και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη έπαιξα εγώ μπαλίτσα, ήταν δεκτική σε όλα και ακολούθησε τον ρυθμό μου με επιτυχία. Αντέχει στην πίεση και στην διάρκεια και της έριξα και μερικά σκαμπιλακια όχι δυνατά βέβαια και δεν είχε πρόβλημα.

Στο σύνολο θα πω ότι με κάλυψε σε όλα, είναι όμορφο κοριτσάκι, επικοινωνιακό και έχει ικανότητες στο κρεβάτι. Το κορμάκι της είναι λίγο χαλαρό αλλά overall βυζακι και κολαρακι ήταν μια χαρά. Ψήνομαι να την ξαναδώ πριν φύγει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
S
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ggalatsi, hornyasfuck, james034 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Φεβρουαρίου, 2025
γραψε 2-3 μηνυματα ακομα να μπορουμε να ανταλλαξουμε κ κανενα μηνυμα ρε αδελφε...
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1