Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 16 10
Call-Girls
44823
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η εμφανιση απο κοντα διαφερει και θα απογοητευσει οσους κοιτανε για την ομορφη κοπελα στις φωτογραφιες. Γνωστο πλεον, οπως και το οτι μπορει να κανει ωραια κολπα στο στοματικο και εχει διαθεση για σεξ. Οχι μονο δεν μου χαλανε την φαση τα κιλα αλλα και γουσταρω που και που, παω εσκεμμενα σε τετοιες γκομενες.
Η καλη της διαθεση με εφτιαξε πολυ και το ριξαμε κατευθειαν στο σοσιαλ που το ειχα απο μερες αναγκη. Τελικα μου αρεσε τοσο που εφυγε το πρωτο μισαωρο με γελια και φιλια στο στομα. Στην συνεχεια επιασε κανονικα δουλεια με πιπα, πολυ καλη αυθεντικη πουτανα με λιγουρες για πουτσα. Μετα με πιασανε και εμενα λιγουρες για τις βυζαρες και το μουνι οπου της εκανα και βυθοσκοπηση με την γλωσσα μου. Τουρλωσε τον κωλο της στα τεσσερα και αρχισα το γαμησι δινοντας πονο στο πληθωρικο κορμι της. Υγρα, βογγητα και τα βυζια σαν καμπανες. Αλλαξαμε σε cow και το παλεψε εκεινη στην συνεχεια, εγω συγκεντρωμενος στα βυζια της και η πουτσα σκληρη μεχρι το τελος. Την επιασα απο την μεση και της εκανα ενα τελευταιο σφυροκοπημα για να χυσω.
Νομιζω πως οσοι ψαχνουν για μια γκομενα με τα κιλα της που να θελει να γαμηθει θα την βρουνε καλη επιλογη.
Η καλη της διαθεση με εφτιαξε πολυ και το ριξαμε κατευθειαν στο σοσιαλ που το ειχα απο μερες αναγκη. Τελικα μου αρεσε τοσο που εφυγε το πρωτο μισαωρο με γελια και φιλια στο στομα. Στην συνεχεια επιασε κανονικα δουλεια με πιπα, πολυ καλη αυθεντικη πουτανα με λιγουρες για πουτσα. Μετα με πιασανε και εμενα λιγουρες για τις βυζαρες και το μουνι οπου της εκανα και βυθοσκοπηση με την γλωσσα μου. Τουρλωσε τον κωλο της στα τεσσερα και αρχισα το γαμησι δινοντας πονο στο πληθωρικο κορμι της. Υγρα, βογγητα και τα βυζια σαν καμπανες. Αλλαξαμε σε cow και το παλεψε εκεινη στην συνεχεια, εγω συγκεντρωμενος στα βυζια της και η πουτσα σκληρη μεχρι το τελος. Την επιασα απο την μεση και της εκανα ενα τελευταιο σφυροκοπημα για να χυσω.
Νομιζω πως οσοι ψαχνουν για μια γκομενα με τα κιλα της που να θελει να γαμηθει θα την βρουνε καλη επιλογη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 27, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
thebanger
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιανουαρίου, 2025
Δύο ερωτήσεις για την κοπέλα. Χρησιμοποιεί ακόμη τον δονητή της? Έχουν ξεφύγει όντως τα κιλά της όπως γράφουν άλλοι συναγωνιστές ή απλά είναι τα 3-4 παραπάνω που είχε παλιότερα σε σχέση με τις φώτο?
J
Juand
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1