Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 24 10
Call-Girls 117741
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Δεν βρήκα ότι ήθελα και το γραφείο μου πρότεινε την κοπελιά....
Πολύ καλή διάθεση επικοινωνία....εεεεε......
Αλλά κορμάκι πολύ καλό κωλαρακι που το γυαλισα χωρίς δεύτερη σκέψη πολύ καλή πιπουλα και σε γενικές γραμμές 2 γύροι χωρίς κόπο!!!!! Πέρασα υπέροχα!!!!
Συστήνεται χωρίς σε μύστες χωρίς καφριλες!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
nikos708
Γλομπεο-Μύστης
139
Πόντοι:
24.586
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, doc_lin, Elganador και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2025
136 κριτικές και δεν σε κάλυψε η Όλγα από επικοινωνία που μιλάει αγγλικά κανονικά;
Μάλλον μας δουλεύεις λίγο
review reaction 3 hornyasfuck, Bartender 74
26 Ιανουαρίου, 2025
Φίλε μου μόνο και μόνο του ότι με 19 κριτικές λες ψεύτη εμένα .....
Τι να πω.... λοιπόν για την ιστορία και μόνο το ότι μιλάει καλά αγγλικά δεν σημαίνει ότι ειχε όρεξη για κουβέντα ή ότι ήταν επικοινωνιακή τουλάχιστον στο δικό μας ραντεβού.... Αυτό έζησα αυτό γράφω.... Τώρα αν στα δικά σου ραντεβού θέλεις να κάνεις εξάσκηση στα αγγλικά για να περάσεις καλά εγώ ζητάω αλλά... Άλλο επικοινωνία άλλο καλή χρήση γλώσσας.... Μπορεί με μια γυναίκα που δεν μιλάει γρι αγγλικά να έχεις καλύτερη επικοινωνία από μια που δεν μιλάει... Τέλος όταν λες έναν άνθρωπο ψεύτη είναι λίγο άσχημο.... Τέλος πάντων όπως και να έχει καλά να περνάς και αν δεν εμπιστεύεσαι αυτά που γράφω μπορείς να συμβουλευτείς άλλους.... Εγώ ότι ζω με τις κοπέλες αυτά γράφω.... Μπορεί να μην συμφωνώ με κάποιους άλλους η να έχω διαφορετικά στάνταρ αλλά ψέματα και δούλεμα ΠΟΤΕ...καλή συνέχεια
review reaction 1 MpleMaimou, hornyasfuck, BigMountain
27 Ιανουαρίου, 2025
@nikos708

"Μπορεί με μια γυναίκα που δεν μιλάει γρι αγγλικά να έχεις καλύτερη επικοινωνία από μια που δεν μιλάει"

Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ και δίνω καλή ή κακή βαθμολογία λόγω αυτού, αλλά βλέπεις ο καθένας αξιολογεί με διαφορετικό τρόπο την "επικοινωνία"
review reaction 1 Senteron, xan4625, Haris
27 Ιανουαρίου, 2025
φίλε σε ένα τομέα που οι 8/10 είναι στο hi και ok, όταν λες επικοινωνία εεεε.... το μυαλό μας πάει ότι δεν μιλάει γρι αγγλικά. Και το ότι δεν γράφω κριτκές που κολλάει; Όσες θεωρώ χρήσιμες τις γράφω. Γενικά το ότι δεν έχει καλή επικοινωνία δεν ισχύει και στην κριτική σου έχεις γράψει αντικειμενικά το αντίθετο. Αν δεν σου άρεσε η συμπεριφορά της υπάρχει άλλη βαθμολογία και μπορείς να το γράψεις
27 Ιανουαρίου, 2025
Καλά να περνάς και εσύ επίσης
27 Ιανουαρίου, 2025
μια κοπέλα μπορεί να είναι επικοινωνιακή και χωρίς να μιλάει γλώσσα, αν το κριτήριο της επικοινωνίας ήταν η γλώσσα τότε όλες οι Ελληνίδες θα έπαιρναν 10΄
review reaction 1 nikos708, Senteron, xan4625
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6