Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 63 10
Call-Girls
210710
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Λίγα λόγια και από εμένα....
Την συγκεκριμένη ημέρα είχα τις ανάποδες μου.... Τηλέφωνο στο γραφείο και ζητάω κάτι που θα περάσω καλά χωρίς πολλά μα και μου....
Αδέρφια απλά σκάει η κυρία με ντύσιμο διάθεση και αέρα ήρθα να περάσεις μεγκλα!!!!
Λοιπόν και το έκανε....τι και αν δεν είναι 20αρα....κορμι ντύσιμο επιδερμίδα άρωμα εσώρουχα και μαστοριά από το φιλί μέχρι το τέλος όλα ΆΨΟΓΑ ....ότι θες όταν το θες όπως το θες!!!!!
Σε εμένα τουλάχιστον ότι ήθελα όπως το ήθελα!!!! Μια γυναίκα έμπειρη που σέβεται τα λεφτά σου!!!!! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!!!
Την συγκεκριμένη ημέρα είχα τις ανάποδες μου.... Τηλέφωνο στο γραφείο και ζητάω κάτι που θα περάσω καλά χωρίς πολλά μα και μου....
Αδέρφια απλά σκάει η κυρία με ντύσιμο διάθεση και αέρα ήρθα να περάσεις μεγκλα!!!!
Λοιπόν και το έκανε....τι και αν δεν είναι 20αρα....κορμι ντύσιμο επιδερμίδα άρωμα εσώρουχα και μαστοριά από το φιλί μέχρι το τέλος όλα ΆΨΟΓΑ ....ότι θες όταν το θες όπως το θες!!!!!
Σε εμένα τουλάχιστον ότι ήθελα όπως το ήθελα!!!! Μια γυναίκα έμπειρη που σέβεται τα λεφτά σου!!!!! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2025
Εμενά ηρθε κομμάτια απο τα ραντεβου και την υπεργαμευση και δεν με άφησε σε υσηχια,επίσης πολυ καλο σοσιαλ
F
forest
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1