Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 30 10
Call-Girls 140154
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Είχα την "τύχη" να κάνω δύο ραντεβού σε σύντομο διάστημα, 1 ώρα και 2 ώρες, επικά ραντεβού και τα δύο.
Το πρώτο και μάλλον τελευταίο τουρ που θα κάνει, μετά από κουβέντα για πολλά και διαφορά αυτό μου έδωσε να καταλάβω.
Χρόνια με ον-οφ στο άθλημα, και γενικά κριτικές γράφω ελάχιστες, και είναι η πρώτη φορά που ενθουσιάστηκα τόσο, είναι με διαφορά το καλύτερο εσκορτ που έχω συνάντηση εντός και εκτός Ελλάδος για όλους τους λόγους που μπορεί να σκεφτεί κανείς.
Δεν έβαλα 10 σε όλα, μήπως και κάποτε συναντήσω κάτι ακόμα καλύτερο, who knows.
Το τι έγινε στα ραντεβού λίγη σημασία έχει, οποίος πρόλαβε, πρόλαβε... σήμερα ήταν η τελευταία μέρα του τουρ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 18, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
19
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, TOMCRUISE και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Δεκεμβρίου, 2024
Ημουνα και εγω αναμεσα σε αυτους που την συνάντησα 2 φορές και τα λέγαμε γενικά περι ανεμων και υδατων. Θα συμφωνησω μαζί σου αν κρινω και από αυτα που είπε σε μενα. Δεν την ψηνει η δουλειά ουτε το βλεπει μακροπρόθεσμα. Θελει επισης τα επόμενα χρονια να αποκατασταθεί να κάνει οικογενειες κτλ. Ηταν χρόνια σε σχεση στην Αγκυρα, χωρισε πριν κανα χρονο και μπηκε στο τρυπακι.

Το πλανο εχει τωρα ταξιδια, διακοπες κτλ. Ισως την ξαναδουμε το καλοκαιρι, αλλα δεν θα πονταρα σε αυτό.

ηταν απο τις καλες περιπτωσεις και από τα highlight του 2024 σιγουρα.
review reaction 1 hornyasfuck, BigMountain, Johnny Red2 και 2 άλλα μέλη
19 Δεκεμβρίου, 2024
σε άλλον είχε πει ότι θα έρθει σε 2 μήνες πάλι. μακάρι , γιατί η κοπέλα στον καιρό που ήταν εδώ , έγραψε ιστορία .
review reaction 1 hornyasfuck, BigMountain, Johnny Red2 και 3 άλλα μέλη
19 Δεκεμβρίου, 2024
πάντως ακόμα εδω είναι σύμφωνα με το site
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2, Bartender 74
19 Δεκεμβρίου, 2024
@Elampra...."Ηταν χρόνια σε σχεση στην Αγκυρα, χωρισε πριν κανα χρονο και μπηκε στο τρυπακι. "
κατά πάσα πιθανότητα και εκεί έσκορτ ήταν ...
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, BigMountain και 2 άλλα μέλη
19 Δεκεμβρίου, 2024
ήταν σε σχέση στην Άγκυρα , και είπε κάτσε να πάω Αθήνα να πάω με καμιά πεντακοσαριά ... εδώ θα είναι πάλι τα επόμενα Χριστούγεννα , το αργότερο .. αν όχι εδώ , θα τουράρει σε άλλες πολιτείες
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, Haris
19 Δεκεμβρίου, 2024
Εμένα γιατί μου θυμίζει παρόμοια περίπτωση με της Paris3? Κι εκείνη είχε πει ότι θα έρθει πάλι, αλλά μη την είδατε τελικά. Στην τελευταία της μέρα μάλιστα είπε ακριβώς αυτό που είπε και η Λάνα. Δεν τη ψήνει ο χώρος...
review reaction 1 Johnny Red2, Bartender 74, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
19 Δεκεμβρίου, 2024
@BigMountain .όσο θα κόψεις εσύ τα ραντεβού με τα κορίτσια , άλλο τόσο η Λάνα , Πάρις , Τυφώνες θα σταματήσουν το εσκορτλίκι .. δύσκολα βγαίνεις από αυτόν τον χώρο .. το πολύ πολύ ένα διάλειμμα .. αν και εύχομαι σε όλα τα κορίτσια μία καλύτερη ζωή , το αξίζουν
review reaction 3 review reaction 1 Johnny Red2, Tsouk1, Bartender 74 και 3 άλλα μέλη
20 Δεκεμβρίου, 2024
Bigmountain... το ίδιο είχε γίνει με εκείνο το υπερόπλο την lally το 2021...μια φορά και εξαφανίστηκε
review reaction 1 review reaction 4 xan4625, Haris
21 Δεκεμβρίου, 2024
Έχει ήδη πλάνο για δικιά της δουλειά, και τα χρήματα τα μάζεψε.
Αλλά όλα μπορούνε να συμβούν, επιστροφή η όχι, πάμε για αλλά και βλέπουμε..
review reaction 1 Bartender 74, Haris, BigMountain
21 Δεκεμβρίου, 2024

Κι αυτό μου θυμίζει την Irina glamour... Να μαζέψει λεφτά ήθελε για δικιά της επιχείρηση.

Το καλύτερο που μπορούμε να ευχηθούμε σε αυτά τα κορίτσια είναι να πετύχουν τους στόχους τους.
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, Haris, Joyful και 2 άλλα μέλη
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10