Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.0 30 10
Call-Girls
140154
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Είχα την "τύχη" να κάνω δύο ραντεβού σε σύντομο διάστημα, 1 ώρα και 2 ώρες, επικά ραντεβού και τα δύο.
Το πρώτο και μάλλον τελευταίο τουρ που θα κάνει, μετά από κουβέντα για πολλά και διαφορά αυτό μου έδωσε να καταλάβω.
Χρόνια με ον-οφ στο άθλημα, και γενικά κριτικές γράφω ελάχιστες, και είναι η πρώτη φορά που ενθουσιάστηκα τόσο, είναι με διαφορά το καλύτερο εσκορτ που έχω συνάντηση εντός και εκτός Ελλάδος για όλους τους λόγους που μπορεί να σκεφτεί κανείς.
Δεν έβαλα 10 σε όλα, μήπως και κάποτε συναντήσω κάτι ακόμα καλύτερο, who knows.
Το τι έγινε στα ραντεβού λίγη σημασία έχει, οποίος πρόλαβε, πρόλαβε... σήμερα ήταν η τελευταία μέρα του τουρ.
Το πρώτο και μάλλον τελευταίο τουρ που θα κάνει, μετά από κουβέντα για πολλά και διαφορά αυτό μου έδωσε να καταλάβω.
Χρόνια με ον-οφ στο άθλημα, και γενικά κριτικές γράφω ελάχιστες, και είναι η πρώτη φορά που ενθουσιάστηκα τόσο, είναι με διαφορά το καλύτερο εσκορτ που έχω συνάντηση εντός και εκτός Ελλάδος για όλους τους λόγους που μπορεί να σκεφτεί κανείς.
Δεν έβαλα 10 σε όλα, μήπως και κάποτε συναντήσω κάτι ακόμα καλύτερο, who knows.
Το τι έγινε στα ραντεβού λίγη σημασία έχει, οποίος πρόλαβε, πρόλαβε... σήμερα ήταν η τελευταία μέρα του τουρ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 18, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Το πλανο εχει τωρα ταξιδια, διακοπες κτλ. Ισως την ξαναδουμε το καλοκαιρι, αλλα δεν θα πονταρα σε αυτό.
ηταν απο τις καλες περιπτωσεις και από τα highlight του 2024 σιγουρα.
κατά πάσα πιθανότητα και εκεί έσκορτ ήταν ...
Αλλά όλα μπορούνε να συμβούν, επιστροφή η όχι, πάμε για αλλά και βλέπουμε..
Κι αυτό μου θυμίζει την Irina glamour... Να μαζέψει λεφτά ήθελε για δικιά της επιχείρηση.
Το καλύτερο που μπορούμε να ευχηθούμε σε αυτά τα κορίτσια είναι να πετύχουν τους στόχους τους.