Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 203 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο , ημερομηνία ενδεικτική. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της , μέτρια εμφάνιση όλο το σύνολο τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα , το πρώτο πράγμα που ζήτησε κατευθείαν ήταν τα λεφτά ( πρώτο φάουλ ) , της τα δεινω, κάνει μπανάκι και έρχεται για το ματσάκι. Ξεκινάμε για πίπα με πάρα πολύ χέρι άγαρμπα, δεν μπορούσε βαθύ λαρύγγι , δεν ήθελε ούτε να της πιάνω τα μαλλιά επειδή ήταν από κομμωτήριο μου λέει και ότι έχει άλλο ραντεβού μετά από εμένα . Κάποια στιγμή μου λέει ότι δεν μπορούσε άλλο πίπα , πονάει το στόμα της επειδή λέει ότι το έχω μεγάλη π@τσα , λέω οκ πάμε για το κυρίως πιάτο , κάναμε 2-3 βασικές στάσεις , πολύ μηχανικά , υπηρεσίες στούντιο προσπαθούσε να κλέψει στα στυσήματα και όταν ανέβαζα στροφές τότε με σταμάταγε και έκοβε τον Ρυθμό . Φιλιά τα απέφυγε με τρόπο .Μου λέει πάλι ότι έχω πάρα πολύ μεγάλη π@τσα και ότι πρώτη φορά βλέπει τόσο μεγάλη π@τσα.Έχω μείνει μαλακάς. Μου λέει ότι δεν μπορεί άλλο σεξ μαζί μου επειδή πονάει .Βλέπω έρχεται η φόλα .Αφού είδα ότι η κοπέλα δεν κάνει και δεν ήθελα να της πιέσω σε κάτι , λέω οκ ας τελειώνουμε με μια πίπα. Αρχίζει πάλι την πίπα με φουλ χέρι , κάποια στιγμή γεμίζει σάλια παντού και απότομα συκονεται η κυρία από το κρεβάτι μαζεύει όλα τα πράγματα της και φεύγει από το δωμάτιο ΓΥΜΝΗ χωρίς να με αφήσει να τελειώσω και χωρίς να τηρήσει την συμφωνία μας για 1 ώρα . Η κυρία ήρθε στην ώρα της και έφυγε μετά από 35 λεπτά χωρίς καν ούτε να ντυθεί πριν βγεί από το δωμάτιο . Σας έχει τύχει τέτοιο σκηνικό . Και φυσικά ούτε λόγος να μου δώσει τα μισά λεφτά πίσω . Όχι ότι θα τα έπερνα πίσω αλλά η όλη η συμπεριφορά της και να μην σέβονται τα λεφτά μας νομίζω πάει πολύ και αυτός είναι ο μόνος λόγος που γράφω την κριτική . Αυτά από εμένα για την συγκεκριμένη κυρία προφανώς ψάχνει/θέλει πελάτες χωρίς να ιδρώσει την φανέλα στον αγώνα . Από εμένα μακριά .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
1
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Thanos1990, Geroxekoutis και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2024
Πόσο την έχεις ρε μεγάλε και εσύ?
12 Δεκεμβρίου, 2024
πολλα χρονια στο κουρμπετι
προφανως εχει βαρεθει και εχει μαζεψει κομποδεμα γι αυτο ειναι αδιαφορη
M
malakotianos
12 Δεκεμβρίου, 2024
Είσαι Θεός ρε φίλε!!!
Μπράβο Σου!!!
ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα

Μετά την κριτική του άλλου Απατεώνα που γάμαγε την Τζούλια Αλεξανδράτου με ένα Δράκο μέσα στο δωμάτιο, σίγουρα η δικιά σου κριτική παίρνει το Ασημένιο Μετάλλιο για το 2024. Έρωτας
Καλή είναι και η δεύτερη θέση. Money Mouth
review reaction 1 dleivas, Trelogeros
12 Δεκεμβρίου, 2024
Eφυγε γυμνη ή σαν τον Κωστανταρα στην ταινία εβαλε καποιο σεντονι;;
υγ Ειναι δεδομένο εδω και χρονια οτι πεφτει τρελό προμόσιον στην κοπέλα αυτη.
Αν ηταν καλή,δεν θα έπαιρνε 80.
review reaction 1 linear
12 Δεκεμβρίου, 2024
έχω αντίστοιχη εμπειρία μαζί της, οπού στον 2ο γύρο απλά τα παράτησε στη μέση και έφυγε ( εννοειται ειχε πάρει τα λεφτά μπαίνοντας), οι υπηρεσίες είναι σαν overpriced studio και δεν θα την ξαναπροτιμούσα
review reaction 1 woopsie, Pa Luki Luk
12 Δεκεμβρίου, 2024
Βαλε φωτογραφια το εργαλειο να διαπιστωσουμε αν ελεγε η οχι αληθεια
review reaction 3 Tsouk1
12 Δεκεμβρίου, 2024
Σίγουρα παίρνεις φιδομετάλλιο.
review reaction 3 Pa Luki Luk
13 Δεκεμβρίου, 2024
εμείς με τα 8ποντα δεν έχουμε τέτοια θέματα Γερο-μύστης
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8