Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 7 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 40688
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ατεχνο κορίτσι κατά την γνώμη μου χωρίς ιδιαίτερο ταμπεραμέντο για σεξ, την βρήκα κάπως βαριεστημενη και ας ήταν απόγευμα. Υποδοχή χωρίς κάτι το ιδιαίτερο πχ ήταν ξυπόλητη και απόμακρη. Ζήτησε λεφτά κάπου στο ενδιάμεσο του chit chat καθώς προσπαθουσα να σπάσω τον πάγο που μυστυριωδως επικρατούσε... Επειδή τα ζήτησε αγχωμένη περίεργως δεν έφυγα και ευγενικά εξήγησα ότι θα πληρώσω μετά ανάλογα πόση ώρα θα με 'κρατήσει'... Το δέχθηκε όμορφα και πήγα για ντουζ. Στο πρόσωπο είναι ότι βλέπετε αλλά στο σώμα θέλει δουλίτσα γιατί το νεανικό της ηλικίας δεν θα κρατήσει πολύ. Επίσης δεν τρελάθηκα για την πίσω κίνηση. Το φυσικό στήθος με κέρδισε άλλα θα το ήθελα να ηταν πιο σφριγηλή σε αυτό. Δεν είδα καμιά πρωτοβουλία γενικά και να σας πω την αλήθεια έκανα συμβατικό σεξ απλό τίμιο παραδοσιακό χωρίς πολλά πολλά. Επίσης να πω ότι οι γραμμές στην πλάτη για τα νέα τατουάζ μου θύμιζαν ότι είμαι με γυναίκα που έχει τρίχες στην πλάτη Money Mouth... Για αυτό και για την πιπα δεν θυμάμαι κάτι... θυμάμαι μόνο τις τρίχες στην πλάτη... Αντίθετα τα υπόλοιπα τατουάζ δεν με χάλασαν καθόλου και εδώ πάλι ούτε καν τα θυμάμαι... Ισως να πέτυχα κάποια κούραση και αδιαφορία αλλά αυτό έζησα... Έφυγα στο μισάωρο Ευλόγησον κρίμα περίμενα καλύτερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 19, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
110€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
16
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Aragorn135, piko, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Νοεμβρίου, 2024
ίσως είναι από τις κοπέλες που γουστάρουν περισσότερο outcall ... ένας γνωστός που την έχει συναντήσει δύο φορές , μία outcall και μία incall , μου είπε ότι είναι μέρα με την νύχτα ...
review reaction 4 review reaction 1 Haris, Bartender 74, hornyasfuck
30 Νοεμβρίου, 2024
Πόσο αηδιαστικό και αποκρουστικό είναι αυτό το τατού που έχει στο λαιμό της!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2