Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 7 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλησπέρα κύριοι
Το παιδί μας αξίζει την κριτική μου οπότε θα την δώσω απλόχερα

Επικοινωνία με γκλαμουρά πάντα εύκολη και γρήγορη και κλείνω 2 ώρες με το κορίτσι στον χώρο της

Μικρός ο χώρος της , που εμένα μου αρέσει προσωπικά να έχει άπλα να μην κλείνεσαι , αλλά οκ το προσπερνάω αυτό

Ανοίγει η πόρτα και με υποδέχεται όπως είχα ενημερώσει το γραφείο

Στην αρχή δεν με θυμόταν , έπειτα αφού της είπα δυο τρια πραγματάκια με θυμήθηκε , λέω μια χαρά θα πάει κι αυτό

Μπαίνω για ντουζάκι , χαλαρό αφου δε βιαζόμουν είχα διωρο μπροστά μου , φουλ ζεστό νεράκι είχε , παρφουμαρίστηκα ετοιμαστηκα οπως πρέπει και βγαινω

Της ξεκαθάρισα απο την αρχή πως θέλω να πάει το ραντεβού , όχι αμέσως πίπα και σκούφος , λίγο πιο χαλαρά για αρχή , λίγο χαδάκια αγκαλίτσες και μετά να ανεβάσουμε στροφές
Οπότε κάτσαμε λίγο κουβεντούλα , μου είπε γι τη χώρα της . Τη ρώτησα πότε θα φύγει , μου είπε σε 2 εβδομάδες . Οπότε μέχρι το αλλο σ/κ λογικά θα κάτσει , μετά πάει πίσω Βραζιλία για Χριστούγεννα .

Δυστυχώς δε το γλυτώσαμε το τρανσλατε , που εμένα με ξενερώνει λίγάκι , αλλά δε βαριέσαι , τα είπαμε καλά .

Λεφτά ζήτησε στην αρχή . Για κάποιους που δε γουστάρουν

Δερματάκι απαλό πολύ , μοσχομυρωδάτο και νινάκι ξυρισμένο φράπα .

Φιλιά παίχτηκαν αβέρτα με γλώσσα , με καύλωσε φούλ γιατί ήταν λες και σαλιαρίζω με τη δικιά μου

Και μετά λοιπόν όλη αυτη την πάρλα , κατεβαίνω σιγά σιγά να περιποιηθώ το λουλουδάκι της

Σιγά σιγά προσεκτικά , όχι σαν αούγκανος , τρυφερά

Ξανά σαλιάρισμα και ξανά πίσω στο μουνάκι

την γύρισα και 69 έπειτα να χαζέψω τη θέα , απλά τρομερή. Ωραίος βραζιλιάνικος κώλος . Για φιλάκια και προδερμ ενα πράγμα .

Κατέβηκε μετά αυτή για πιπούλα , τίμια , χωρίς πολλά πολλά . Φαν δεν είμαι . λεω κλαιν μαιν αφου είναι στο πρόγραμμα

Ε και αφού πέρναγε η ώρα και γω και αυτη μου εδειχνε τα προφυλακτικα και γω της ελεγα συνέχεια να τσιλλαρει και να μη βιαζεται , λεω ας μπούμε στα βαθιά λοιπόν . Στο προηγούμενο ραντεβού δεν ευχαριστήθηκα σεξακι , σε αυτό λέω θα πάρω το αίμα μου πίσω

Αν και δεν είμαι φίλος του cowgirl γιατί πολλές κοπέλες το πάνε φουλ μηχανικά και δε το χάιρομαι σχεδόν καθόλου , το προσπάθησε αλλα δε τα κατάφερε , ούτε στο reverse .

Οπότε τη γυρναω ιεραποστολικό και ξεκινάει ο αγών . Μαξιλαράκι απο κάτω και ξεκιναμε σιγα σιγα με την ένταση να δυναμώνει .

Την γυρναώ τούμπα ξανα μανα . Αλλα΄φιλάκια δε μπορύσα να της πάρω και τη ξαναγυρνάω πάλι ιεραποστολικό . Το κράταγα το κράταγα , λεώ έχω τόση ώρα μπροστά μου

Εντομεταξή να μην τελειώνω και να έχω ιδρώσει φουλ . Το κόβω πάω ντουζάκι και ξανα γυρνάω . Πιπούλα για αναπτέρωση και ξανα πάλι ιεραποστολικό . Μου λέει εσύ ποτέ δε τελειώνεις . Της λέω το ελεγχω . Τελικά έχω κάνει καλή δουλεια σπίτι και δε μου τόχα . Βάραγα αβερτα και δε τελείωνα . Λέω θα το τραβήξω μπας και τελειωσουμε μαζι . Τελικά δεν την έβλεπα να κοντεύει να τελειώσει . Λέω ας εναποθέσω . Και τελειωσα μέσα της ιδρωμένος όσο δεν πάει . Εσταζα πραγματικά . Σηκώθηκα πέταξα προφυλακτικόκαι ήμουν ζαμπόν κανονικό . Λες και έσκαβα νταλα μεσημερι στο λιοπύρι . Ντουζάκι ξανά . Ετοιμάστηκα χαιρετηθήκαμε και εφυγα . Στο δρόμο απλά περπάταγα και ήμουν αλλού τελείως . Ωραία εμπειρία .

Γενικά εγώ πέρασα πολύ καλά . Είναι και στα γούστα μου τα ξανθά αφράτα βραζιλιάνικα μωράκια οπότε μου ήρθε ταμάμ . Φωτογραφίες ακριβέστατες , καυλιάρικη φατσούλα , ζουμερό σωματάκι . VFM χαλαρά . Οποιος προλάβει κύριοι γιατί μας φεύγει . Πάντα με σεβασμό στα κορίτσια εεεεεε

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών